003kopan Ark hayır hiçbir belirti yok malesef sıcaklar çok zorluyor bacak ağrıları bir an önce dogsada rahatlasak🤲🥰
Ark Armyzg bende dün gece sancı şikayetiyle gittim 1 cm açılma çıktı bel ağrısı çok oluyor salı kontrol bizimde hayırlısıyla gelsinler
Armyzg Ark Öyle valla. Ağrı falan yok bende. Karnım da inmedi. Nolacak bilmiyorum 😂🤲🏻 sinirlerim bozuluyor sıcak ayaklarım berbat halde
Aalleeyynnaa mira_elifada yeterli bir süre aslında umarım doktor bulabilirsiniz ve istediğiniz şekilde sonuçlanır 😊
Gamze955 26 agustos sabah 09.00 2.sezeryan olacagim. Kizimda gecen hafta farkedilen yumurtalik kisti cikti. Dogdugunda belki operasyon gerekebilirmis. Dualarınızı eksik etmeyin bizden de olurmu 🙏
Ark aleynakpnrr evet ne kadar sürecek bilmiyorum salı kontrol var inşallah artar pilates yürüyüş yapıyorum dün sancim zorladı beni asıl sancı gelince ne olacak bilmiyorum
AysegulArici Ark malesef 😅😅sadece karnimda çok toparlanmaya başladı sert hep karnım onun diisndada yok sende varmı canim
Ark AysegulArici bendede aynısı oluyor ilave olarak sancılar başladı girip çıkıyor bebekte aşağıya indi göbeğim düştü onun dışında bir belirti yok gelecek gibi durmuyor