Ark Bizim 8 günümüz var uygulamaya göre ama büyük ihtimalle cumaya kadar suni sanciyla dogurucam sizler ne durumdasınız
aleynakpnrr Ark uygulamaya göre son 1 ama benim hiçbir şeyim yok 😂 pazartesi kontrol var bakalım ne dicek doktorum
Hifaberra Aalleeyynnaa bende ssvd adayıyım canım son 16 benim de ☺️ inşaallah hayırlısıyla yaparız doğumlarımızı. Önceki doğumla arası ne kadar
Ark Aalleeyynnaa bizim doktor beklemiyor kendince riskler var diyor sağlıkla gelsinler normal olacak sizinde 🙂 bir avazda gelsinler
oznuroznur07 Aalleeyynnaa bende ssvd adayıyım günün geçerse suni verırler mı acaba 😀 benım doktorum catı muayenesı yapmadı beklıycez dedı sancını uygulamaya göre 33 kaldı
mira_elifada Aalleeyynnaa canimm bı riski varmı bu şekilde bnmki ilki normal dogumdu ikincide kızım rahatszdi diye zorunlu sezeryan oldum şuan doktorum gün verdi acaba diyorum normal doğum olsa olurmu burda çok doktorda yok aslında ssvd
Ark Selimkemalinannesi al bendende o kadar artık hiç bir şey yapamaz haldeyim sizin sancılar başladı mi benim gelip gidiyor takip edemiyorum
Metemmm Son 9 ama ne açılma var ne de kayda değer sancı. 🥴 bir hafta daha bekleriz dedi dr ama sıcaklar o kadar bunaltıyor ki :(
Aalleeyynnaa Ark bende suni istiyorum bir şekilde başlasın diye ama önce ki sezeryan olduğu için suni sancı verilmiyor. Tamamen keyfini bekliyoruz. Hayırlısıyla kucağınza alırsınız inşallah sizde 😊
Selimkemalinannesi Ark bende çok ufak arada bi çişim varmış gibi bi sancı 🤭 ama bebis çok sert hissediyorum acaba suyu mu hafif hafif azalıyor
Ark gorky biz beklesek 28 de doğacak ama bana kalacak gibi suni sanciyla 26 ağustos istiyorum çok yakınız sağlıkla gelsinler sende kolaylıkla toparlan ağrısız sancısı geçsin canım 🙏
Ark Selimkemalinannesi bir kaç gündür bizim ki de hareketleri arttı ama sancılar ara ara bıcak gibi giriyor çiş olayı zaten en büyük egzersizim mekik dokuyorum tuvalette yaşıcam artik😁