Ipekgunes2 Perşembe günü kan verdim betam 3807 e yükselmiş kızlar yarın kontrole gidicem sizce hem keseyi hem bebeği görebilir miyim 4+6 erken gören var mı 🫶🏻🐣
Bussi Ipekgunes2 bende tam ayni haftalarda keseyi görmüştüm hatta ilk muayenemdi🥲 degerimde hemen hemen aynıydı sanırım 🥲
Ipekgunes2 Oznurboluzun Ogretmen_Anne_ inşallah minik civcivleri hemen görebilsek keşke günler hiç geçmek bilmiyor 😂😂
Ogretmen_Anne_ Ipekgunes2 10. Haftana girdiğinde bebişi görürsün çok rahatlıkla maşallah hemen büyüyorlar ya inanamıyorsun ☺️
Ipekgunes2 Ogretmen_Anne_ Ogretmen_Anne_ inşallah iyi olsun da sağlıkla büyüsün gelişsin de minik civciv ahh ahh analık delilikmiş 😂😂🙈
Bussi Ipekgunes2 aminnn sende sagliklica al kucağına ve sigara içme 🤫😬😡😡😇 daha çok basi çünkü ilk 3 ay önemli naçizane tavesiye tabiki
Ipekgunes2 Bussi amin inşallah 🍼🤍🤍evet biliyorum herkes aynısını diyor ama inanıyorum kendime bebeğim için yapabilirim bunu 🐣
Bussi Ipekgunes2 aynennnn öyle önce kendin sonra bebeğin için sen ne kadar iyisen oda o kadar iyi ❤️ tabiki kimse mükemmel değil ama yine de dikkat etmek gerek 😘