Ozlemtrkylmzince Merhaba ayın 29 da Antalya tatile gidicem internet solante pragna güneş kremi öneriyor hamileler için aranızda kullanan var mı yada hangi markaları kullandınız bilgi verirseniz sevinirim
Mferideb Ozlemtrkylmzince procsin kullanıyorum hamileler ve bebekler için olanı ve cok memnunum kimi güneş kremleri yüzde kusuyor. Bu öyle değil anında emiyor
Pinarr9 Ozlemtrkylmzince solante pregna kullandım. Çok da memnun kaldım. Ne yandım ne leke oluştu. Cildim de karma sivilce olmadı hiç. Sadece biraz koyu ve beyaz bir kıvamı var ama hemen emiliyor.
Gamzeeeelim Ben kullandım ama çok yağlı bı his bırakıyor değiştirdim yvesh rocher kullanıyorum memnunum
Ozlemtrkylmzince Edau9 havuzdan çıktıktan sonra beyaz beyaz akıyor yüz ve vücut beyaz yapıyor diye yorumlar aldım sende de aynı mi
cagla0cagla Ben oğlumun iki adet biri nevai kids ve sebamed kids güneş kremleri vardı onları kullandım ayrıyetten almadım doktorum yüksek koruma olduğu için zaten kullanabilirsin demişti ekstra bi krem almamıştım elinizde varsa kullanabilirsiniz
morportakal Ozlemtrkylmzince Skinceuticals ve bioderma güneş kremlerim vardı onları kullandım hamileliğe özel bi güneş kremi kullanmadım ben ama cildim iyi durumda hamilelik yaradı sanki sivilcem bile yok
Caglaa94 Ozlemtrkylmzince ben de solante pregna kullanıyorum gayet memnunum. Biraz yoğun bir yapısı var ama kokaylıkla emiliyor sorun olmuyor. 🌸