hulyadem-01 Benim bebeğim kasım sonu aralık başı doğacak haliyle hava lar serin olucak yeni doğan bebeğe külotlu çorap giydirilir mi veya kaçıncı aydan sonra giydirmeliyiz 🤔
Deletedmom52620 hulyadem-01 önerilmiyor yenidoğan onun yerine iç zıbın alırsanız orada patikli altlar var ince onu giydirebilirsiniz
zamaneannesi80 hulyadem-01 yeni doğan da kiloylu çorap giydirilmez canım hatta bir yaşına kadar giydirilmez diye biliyorum. Bende kasım sonu doğumum iki tane alt fazla aldım iki tane üst üste giydiririm diye
Melismelo Ya bilmiyorum nekadar doğru ama külotlu corap kalcaya iyi gelmiyor diyorlar bende cok merak ediyorum bekliyeyim burda🤷♀️
Hilahila İlk 1 sene kan dolaşımı için giydirilmez sonrasında da pamuklu ve 1 2 beden büyük tercih edilmeli.
umena Komşum bütün çocuklarına giydirmiş (3 çocuğu var) 4. Yeni doğdu ona da direkt giydirdi valla erkek olmasına rağmen
hulyadem-01 umena bacım bi laf vardır milletn çocuğuna bişe olmaz biz giydirsek illa bişe çıkar buda bizim kadermiz 😅
hulyadem-01 zamaneannesi80 doğru bende öyle yapyım ozaman genelde kadife aldım takımlarını alttan ince giydirirz napalım
Balahatunn Ben 2 bucuk aylikken giydirmeye baslamistim. Soguk bir sehirde yasiyorduk. Disari cikarken pantolonunun altina giydiriyordum sadece. O da ayda yilda bir oluyordu yani. Bi problem yasamadim. Ama sen de giydir diyemem