Semilk05 Eminebolat0188 ahahaha sadece içimden geçeni söedim. Bana da herkes erkek dedi kızım oluyor 😂 kendim bile erkektir erkektir dedim kızzzzmış meğersemmm🧚🏻♀️
Eminebolat0188 Semilk05 insAllah benimde kızım olur çok istiyorum 🥰🥰 tabi öncesi sağlık Rabbim sizede hayırlı olsun
qamzet Semilk05 size neye göre kız demişlerdi bana da bu sayfadan kız dediler ama bnde erkek hissediyorum ☺️☺️ Kese döllenme günü falan dediler
Asli2023 Edabykl banada bir tahminde bukunabilirmisiniz.12+3doktorumuz 20.haftadan önce söyleyemem diyor kesin olsun diye
Edabykl Eminebolat0188 en uc kisimdaki sivri şey benim bebegimdede vardi bu çıkıntı oglum oluyor tamamen duz olanlar kiz oluyor ama belli olmaz ben sadece tahminde bulundum 🌸
Edabykl Canim_bebegim40 senin bebegin kemikli yüzü erkege benzettim ben çıkıntısı hafif var ama çıkıntımi tam emin olamadim ama yuzden erkege benziyor 🌸
Edabykl Eminebolat0188 kese fasulye seklinde genelde erkek derler boyle kese olunca ama çıkıntı goremedim biraz kucuk oldugu icin olabilir
Merve895 Edabykl https://mutluresim.com/image/QEomS Burda 5 haftalıktı Suan 9 haftalığız banada bakabilir misiniz
Sevgisahraazra Seherkm Google den hızlı resim yükle ye bas canım resmi indirip kopyala sonrada buraya tekrar gir ekrana basılı tut yapıştır oluyo