Hayalim2baby Her ay düzenli gelen adetim bu ay bı turlu gelmiyor 5 günüm geçti. 28 günde bır adet goruyorum doğum yaptığımdan (3 yıl) bu yana hiç şaşmaz en fazla 1 gün önce gelir ama şimdi yok.. havalardan mıdır nedir. Bu ara kan testi yaptırdım negatif
annesininkelegi Hayalim2baby benimde 2 gün gecikti pazartesi kan testim negatif. Doğum yaptıgımdan beri hiç gecikmezdi aylardır🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Stres mi bilemiyorum
boymomyz Hayalim2baby benimde 4 gün gecti negatif ve kürtajdan sonra bile 28. Gün olmuştum hiç bozulmamıştı 7 aydır . Bu ay noldu anlamadım
Dylann Hayalim2baby evet var aktarda halam 6 ay boyunca adet görmedi onu aldı kullandı adetine on gün kala içti her sabah 7. Ayda adet olmaya başladı
boymomyz Hayalim2baby Valla ya 🤦🏻♀️😂 Havasından mı suyundan mıdır herkeste gecikme var . Gebe olmadığımı biliyordum belirti yoktu enfeksyn çıktı maydonoz suyuda yaptım 5. Güne girdim tık yok nasıl olacaksak . Olsak bi dert olmasak 2 dert 😂
Hayalim2baby boymomyz valla öyle çok da kafaya takma stres olmayınca ertesi güne bı bakmışsın gelmiş 😅
boymomyz Hayalim2baby canım adet olmak için bise yaptın mı hala yok sıcak basıyor aşırı sinirliyim 🤦🏻♀️ Adam akıllı hastane yok 2 gün once 2 hastaneye gittim biri bakmadı biri idrar yolu enfeksynu ddi beta ztn 0,5 gebelik yok . Bebeği gectim artık olmak istiyorum
Hayalim2baby boymomyz Valla canım özellikle bişey yapmadı sadece bı gece önce ılık bı duş aldım belki etkisi olmuştur. Enfeksiyon engelmez adet olmayı diye biliyorum..
bendiyebiriii boymomyz hayıt tohumu alıp kaynatın sonra çayını için. Bir de youtubedan güzel bir adet söktürücü video ile egzersiz tamamdır🌸
boymomyz Hayalim2baby bende öyle biliyorum canım . Acile üniv ye gittim bakmadılar, kadın doğuma gittim kan idrar aldı ultrasona baktı ağzının içinde konuştu enfeksyn ilacı verdi yolladı panik atakta var bende tekrarlar die korkuyorum
Hayalim2baby boymomyz Sakin ol canım stresten de geçikiyor. Ahh bu doktorlar zaten doğru düzgün ilgilenen birine denk gelmek zor.
boymomyz bendiyebiriii Ada cayı içtim maydonoz suyu içtim canım . Dediğin faydalı olur demi 🥰 kürtajdan sonra bile gecikmem olmamıştı valla ne zor bu işler
boymomyz bendiyebiriii Canım 10 gün adet gecikmesinden sonra gebe olduğunu öğrenen var başka bi postta içme bise dediler 🙄 Kan testinde çıkmayıp çıkanlara şaşırdım doğrusu 6. Günüm ada çayıda içtim ne gelen var ne giden muhtemelen hastaneye gitcem . Çoğunluk test yapmış kan vermemiş bebek bekliyor bende kisttir die bekliyorum 😂
Hayalim2baby asyagibi 5 gün gecikmeli oldu ilk defa böyle oldu havalardandir diye düşündüm ama bilemiyorum. Pcos sonradan olan bişey mi pek bı bilgim yok ?