izobellaaa-_- Kızlar 33 +3 haftalık hamileyim bazen kabız oluyorum fazla zorlayınca da korkuyorum bebek çıkacak diye yAni birde çıkar mı o var 😀?
AysegulArici izobellaaa-_- bende malesef canım oturamiyorum ama kabızlıktan değil aşırı kilodan dizlerim de sıkıntı oldu o yüzden 😅😅
Xxz izobellaaa-_- bende hep klozet kullanıyorum yarın 38+0 olcak bir yere gittik alaturka ve ben çok sikismistim uzun kalmayi planlıyodum ki oturmamls kalkmam bir oldu yer WC su dogurtacak gibi baskı yapiyo yapamadan çıktım evin yolunu tuttum .🤭🤭🤭 Öyle hissetmekte haklısın yani
izobellaaa-_- horozseker ay ne bilim korkuyorum çıkacak diye ama bi yandan da karnım ağrıyor klozet bozuldu 😂🥹🥹
Asasasas horozseker öyle demeyin, erken doğum riski oluştu mu ve farkında değilse insan, çıkmasa bile açıklık oluşabilir Allah korusun..
izobellaaa-_- AysegulArici yaaaa Allah kolaylık versin 🥹 ben hiç klozet kullanmam ama lazım oluyormuş maalesef 😀
Asasasas izobellaaa-_- siz de risk yoksa sıkıntı olmayacaktır ama 🤲🏼 yine de bir an önce klozetiniz yapılsa iyi okur.. 😅
[silindi] izobellaaa-_- 😂😂😂 dogum kanalina girmeden, rahim agzi yumusamadan tam acilma olmadan nasil ciksin bebek😂😂😂 endiselenmeyin ama zorlamayin da kendinizi bebek yerine hemoroid pirtlar daha sikintili olur 😂