Burcu582 Merhabalar ben bir haftadır bebeğimin hareketlerini hissediyordum gün içinde sabah öğleden sonra akşam cok kez.bugün sadece bi defa ve cok kısa hisettim normal mi acaba ?? Bu haftalarda düzenli değil diye duysamda içim rahat etmiyor
Deletedmom434 Burcu582 içinizi nasıl rahatlatabilirim bilemedim ama bebeğin hareketleri 27-32 haftalar arası daha düzenli oluyor. Henüz daha küçük,uyuyor birde bu yüzden sürekli hissetmeyebilirsiniz 2-3 gün bile oynamaması normal
BurcuYlmazzz Burcu582 cok yoruldugunuzda ayakta kaldiginizda hissetmeyebilirsiniz bende de oluyor bazen 21+3haftadayim bende de oluyor tatli biseyler yiyin canlansin 😊👼🏻
iremby Burcu582 tabiki benimde 18 de basladi hareketleri bazen gunde 3 kere hareket ediyor bazen 1 . Bazen uzun uzun bazen kisa. Degisiyor. Olur yani ettiyse sıkıntı etme. 20.haftada doktorum gunde 1 kere hissetsen yeter hareket takibi yapmana gerek yok demisti.
VVV41 Gece bu yüzden acile gittim kendimi senin gibi sakinleştirmeye çalıştım gece bir sertlik hissettim ilk defa oldu yada bana öyle geldi hemen gittim Allah’a şükür iyi bebeğim ama akıntım çok varmış bunu söylediler bu arada 21+3 haftalığım