Beyzanurss Haftadayım acaba döner mi bebeğim eğer dönmezse sezaryen olursun dedi doktor dönmesi için ne yapabilirim:(
Esraakts Beyzanurss benim ilk oğlum 36. Haftada döndü döndüğü gibide doğum sancımı başlattı. Şimdi ikinciye hamileyim buda buda 32 de hemen döndü. Döner merak etmeyin kayınvalidem eşime hamileyken son haftada dönmüş.
yagmurefe Beyzanurss benim oğlum makat gelişti ve nst sürekli sancı çıkıyordu heran acilmadln olabilir diye çok bekletmiyorlar 38 de sezaryan oldum
Beyzanurss Esraakts ya ben dönmemişim annem o yüzden sezaryen olmuş baştan beride dua ediyorum rabbim normal doğum nasip etsin hayırlıca diye inşallah döner
Esraakts Beyzanurss döner döner merak etmeyin. Bende sezeryab oldum açılmam ilerlemedi çatım dardı bir hafta sancı çektim. Şimdi yine sezeryan olucam normal doğum sağlıklı evet ama seseryanda korkulacak birşey yok 2 günde ayaklanmıştım 3. Gün kahvaltı hazırlamıştım evdekilere 😀
Biroglanannesiii Beyzanurss Benim dönmedi sezaryen oldu canım dönmesi için internette egzersizler var onları yap ben de işe yaramadı sen de yarar mı bilemem ama 36 ya kadar acele etme 36 dan sonra dönmezse hareketleri yapsan daha doğru
northandmother Beyzanurss 30 da makat gelişti 32 de döndü 34 te tekrar makat gelişti 35 ve sonrası baş aşağı çok şükür
Elifsahin93- Benimde dönmedi 39a kadar bekledik sonra sezeryan oldum. Hayırlısı böyleymiş. Sende hakkında hayırlısı için dua et.
Merve262 37+4um doktorum 38 bitene kadar döndür dedi yer sil diyor 😂 ama nasil sileyim kaburgama batiyor zaten kafasi . benimde 28de bas asagiydi 32 de makat aşağı oldu ve bidaha donmedi inşallah döner ama bu saatten sonra çok zor diyor herkes
Karabiber Beyzanurss benim de o haftada makat gelişti. Şuan 39 oldum ve döndü. Bol yürüyüş + merdiven + yokuş
Fadmet Beyzanurss benim dönmeyenlerden yürüyüş merdiven hepsini yapmıştım ama olmamıştı. 39.haftada sezaryen oldum
Betulyesilts Beyzanurss 37+4 um hala dönmedi sali sezeryan olucam benim icin problem degil dönüp dönmemesi ama drda artık dönmez dedi birazda cocugun makat gelsede bacaklarinin flan durusuyla alakali sanrim
Gmz-aykt Betulyesilts ben de aynı durumdayim pazartesiye gün verdi doktor başı yukarda mecbur sezaryen olucam