han_tme1 Merhaba kızlar aranızda mol gebelik geçiren var mı 1 yıl beklediniz mi hamile kalmak için ne kadar ara verdiniz tekrarlama ihtimali yüksek midir
Aysrgn han_tme1 merhaba geçen sene mayıs ayında kürtajla sonuçlanan bir mol gebelik geçirdim. 1 sene hap ilemkorumdum haftada kan verdim değerim düşsede ayda kan vermeye baya sonra başladım değerim 5. Ayda falan sıfırlanmadı ama hızlıca düştü şükür. 1 sene bittkten sonra tüm tahlillerm vs yaştırdım ve doğum kontrol hapını bıraktım 1 kez reglmoldum 2. Yi olmadım hamile olduğumu öğrendimnhemde ikiz☺️ Canınızı hiç sıkmayın evet 1 sene uzun gelebilir ama sağlık açısından çok önemli yazz kullandım en zararsız d kontol hapıymış dr um dedi çokk geçmiş olsun 🙏🏻
Samnur han_tme1 benimde beta hızlı yükseliyor kızlar mol gebelik ilk belirtileri yazabilirmisiniz bana
Symra Aysrgn mer Aysrgn merhaba bişey sormak istiyorum doğum kontrol hapını korunmak içinmi kullanın dedi doktor yoksa mol gebelik içinmi yazıyolar bende mol gebelik geçirdim bana doktor ilaç demedi her hafta kan ver dedi
Aysrgn Symra merhaba bana direk korunmak için almamı tedavide de etken olduğunu hormonları düzenliyor malum ve en zararsızı yazz diye bir hap dedi tam 1 sene kullandım her ay düzenli aynı saatlerde hamile kesinlikle kalmamanız lazım mol tekrarlaması çok yüksek riskli geçmiş olsun
Symra Aysrgn bana demedi doktorumda oyüzden merak ettim kontrole gittiğimde sorayım olmazsa peki tekrar gebelik oldumu sizin n
Aysrgn Symra evet şuan 20 haftalık hamileyim 1 sene bittikten sonra 1 kez regl oldum 2. Ayımda gebe kaldım hemde ikiz 10. Haftada ikizlern birini kaybettik yoğun kanamam oldu ama şuan diğer bebeğimiz gayet sağlıklı 🙏🏻
Symra Aysrgn bebeğinizin diğeri için çok üzüldüm diğer içinde sevindim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin benim bu 4. Kaybım oyüzden çok stresliyim çok kaygılıyım
Aysrgn Symra çok teşekkür ediyorum, Size de çok büyük geçmiş olsun, Allah’ım yaşatmasın tekrarını stres yapmamaya çalışın lütfen İnş bşeycik olmayacak sağlıkla kucağınıza alıcaksınız 🙏🏻