irem-1999-54 [silindi] hilal acar ben 1 sene calistim kendisiyle hamilelik sebebiyle biraktim hem uygun hem cok cana yakın
Melekebbr [silindi] İnstagramda fizikodiyet yazarsanız Şeyma hanım inanılmaz iyi bir diyetisyen ben ilk gebeliğimdede şimdide kendisinin listeleriyle ilerliyorum çok ilgili ve bilgili bir bayan
Aminenin_annesi [silindi] 3 haftalık 120 tl canım aylık değil 3 haftalık ücret alıyor tabi hamileler farkli onlarınki 200 diye biliyorum ben 2 ayda 16 kilo vermiştim makarnadan lahmacuna da herşey veriyordu arada 🤗
[silindi] irem-1999-54 canım çok araştırdım en çok seninki kafama yattı senin diyetisyene yazıldım bugün 🥰🤭
arirangg [silindi] Onu bilmiyorum canım. İnstagramdan mesaj attım ben de ama dönüş yapılmadı. Numarası var onu aramak gerekiyor sanırım. Aramadım ben de henüz
Sedau Eda uylaşsoy var bende onunla birlikte daha 4 kg aldım 7. Ayımdayım maşallah öyle olmasına rağmen bebeğimin gelişimi 1 hafta önden gidiyor tavsiye ederim 🍒
irem-1999-54 [silindi] yaa cok sevindim ben 1 sene calistim kendisiyle gebelik bitiminden sonra yine calisicam ben cok memnun kaldim insallah sende memnun kalirsin
Ozge11 [silindi] merhaba canım diyetisyene devam ediyor musun nasıl gidiyor Hilal hanımla.Ben de düşünüyorum başlamayı inşallah