Semilk05 Ebrugvnbzkrt bence burda söylenmesin canı isteyen olur basımıza bela almayalım akşam akşam 😂 ama ayrıntı vermeden mevsimi olmayan bişet aklıma geldi canım istemedi diye üstüne düşmedim yemedim yoktu da
Tugce3441 Ebrugvnbzkrt bugün karşı bınada yufka yazıyorlardı canım öyle çok ıstedıkı utandım ısteyemedım ve canım aşure istiyor hazır degıl böyle el yapımı
elifsgr Ebrugvnbzkrt oğluma hamileyken kışın şeftali istemişti canım 1 ay sonra bulduk dondurulmuş şekilde ama o 1 ay yok mu gözümün önünden şeftali gitmiyordu 😂
Semilk05 2pati1baby bende Kayseriliyim İstanbul’da yaşıyorum cnm trendyolda hamilemarketim diye bir sayfa var orda var
Ebrugvnbzkrt 2pati1baby ☹️kime sorduysam yapmamış kimsede yapıyım demedi hazır var mı diye baktım bulamadim
2pati1baby Ebrugvnbzkrt bugün en son bir manava gittim bir hamile 1 hafta önce aldı abla dedi 😕 Sonra aşeriyorum die bir Site varmış ordan söyle dedi pazartesi sipariş vericem 😕 Yani asla meyve yemeyen ben bu neydi böle anlamadım
2pati1baby Semilk05 aşeriyorum die bir yer var ordan sölücem canım.Kayseri’deki hamile manavında da yoktu gittim bide azarladım adamları 🤣
Tugce3441 Ebrugvnbzkrt çok utangacım ya hastanede bıle bazrn ınsanlar eşleri geliyor oturup yer vermiyorlar yer bıle isteyemem 😢
2pati1baby Semilk05 kiraz sirkesi var abla dediler ,dedim onu sen iç napım ben kiraz sirkesini.Üniversiteye yakınım 🤭 sen nerelisin ben gerçi Kayserili değilim eşim buralı