Angelin_00 Merhaba hanımlar 3 aylık hamileyim şuan 4. Ayda doktorum 3lü tarama testi var dedi. Yaptırmış olanlar aşamaları anlatabilir mi ?
zynpasya13 Angelin_00 ben 18.haftanın sonlarına doğru yaptırdım ..dr ultrasonda ölçüm yaptı başını falan sonra kan verdim özel hastaneydi bir hafta sonra çıktı sonuç
Mom-babyyy Angelin_00 ikili testle aynı sadece kan veriyorsun benimde ikili testin temiz çıktı dokturum yine de yaptırdı
Angelin_00 @Sanal_koala00 bugün yaptırdım sonuç daha cıkmadı ne zaman gelelim diyince 1 ay sonra 3 mü tarama testi olucak dedi
Sanal_koala00 Angelin_00 yani benim bildiğim ikili tarama da sorun çıkarsa üçlüyü öyle istiyorlar temiz çıkarsa gerek duymuyolar neden öyle demiş bilemedim daha sonuç gelmeden
Angelin_00 @Sanal_koala00 bende öyle düşünüyordum ama ölçümleri nasıl normal diye sordum evet 12. Haftalığa göre uyumlu dedi
Sanal_koala00 Angelin_00 Anladım canım normaldir inşallah 26 ağustosta bende ikili test yaptıracağım hayırlı sonuçlar alırız inşallah hepimiz
Angelin_00 @Sanal_koala00 amin inşallah teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Birsevdaa @Angelin_00 ben geçen hafta ikili tarama testi yaptırdım, bugün çıktı doktor herhangi bir sıkıntı görmedi. Bu yüzden üçlü taramayı da istemedi. Bence duruma göre hareket edin temiz çıkarsa tekrarına gerek yoktur sanırım ☺️