tazebiranne_hg04 Kızlar protein kaçağı olduğu için doktorum tansiyon takibi yap dedi 12/5 çıktı eczanede ölçtürdüm küçük tansiyon sıkıntılı dedi ama ben kendimi iyi hissediyorum bir sorun olur mu? Doktorum sıkıntı olursa tansiyonda gel demişti
Pasalarimmmmm tazebiranne_hg04 yok cnn iyi tansiyonun 14.9 olduğunda tehlike başlıyor bendede var protein kaçağı benim tansiyonum sürekli yüksek
Cgdm34 tazebiranne_hg04 normal sartlarda 12/5 bana normal geldı ama bu bıle bunyeden bunyeye farkeder canım Benım o yuzden doktoruna danısman senın saglıgın acısından daha ıyı 🙏
Melike464860 tazebiranne_hg04 tansiyon kişiden kişiye değişebiliyor canım. Mesela benim 10 a 6 normali 12 ye 8 olursa yüksek olmuş oluyor benim için. Bende de bı ara protein kaçağı çıktı o yüzden biraz araştırdım. Düzenli 2 3 saatte bı limonlu su iç protein kaçağında tansiyonun yükselirse sıkıntı o yüzden yukselmemesine dikkat etmen lazım yağlı tuzlu ve hamur işinden uzak dur. Üst karnın agrirsa görmende problem olursa ellerinde ayaklarında ödem olursa bunlarda önemli olabiliyor. Bunları da takıp et
Beril_aras2 tazebiranne_hg04 benim 14/9 15/10 çıkıyor hep 2 haftadır ilaçla düşürmeye çalışıyoruz. Pazartesi doğum yapacağım 35 haftalığım
tazebiranne_hg04 Pasalarimmmmm Cgdm34 Tamam kızlar çok teşekkür ederim birde lavaboya girdiğimde baya sümüksü bir akıntı geldi kanlı falan değildi sarı gibiydi rengi ama ilk defa böyle yoğun sümüksü bir akıntı oldu acaba nişan mı bu bebek karnımda çok kasılıyordu öncesinde
KBTd tazebiranne_hg04 benimde tansiyon hep 9/5 çıkıyor doktor normal diyor, bu arada kaçıncı haftadasın benim de 37’de sümüksü bir akıntı vardı kanlı değildi. Doktor tam olarak doğum belirtisi sayılmaz dedi zaten devamında da bir şey olmadı şuan 38+6’yim
Twinmommm tazebiranne_hg04 Kuzum nişanın gelmiş olabilir. Tansiyonun da herkesin farklı senin normalde 10/5 falansa mesela 12/5 yüksek hemde protein kaçağın varken oyüzden düzenli tansiyon takibi yapman gerekli. Preeklemside tansiyonun yükselmesi sıkıntı ona göre sezeryan olabilirsin
tazebiranne_hg04 Twinmommm 11/6 geliyordu hep 12/5 gelmiş pek sıkıntılı değil sanırım ama nişan mı değil mi emin değilim 1 gün önce de Böyle akıntı gelmişti ama şimdi daha çok ve yoğundu
tazebiranne_hg04 Melike464860 teşekkür ederim bacaklarımda ve ayaklarımda ödem var doktor da gördü benim tansiyonum hep 11/6 çıkıyor o yüzden bana sıkıntılı gibi gelmedi ama eczanedeki öyle deyince sıkıntılı bir durum mu var diye içime kurt düşmüştü
Twinmommm tazebiranne_hg04 Sen doktorunu yine de bilgilendir bakalım ne olur olmaz canım tansiyonun çok sıkıntı değil ama takipte ol
tazebiranne_hg04 Beril_aras2 çok yüksek çıkmış sizinki inşallah sorunsuz sıkıntısız kucağınıza alırsınız 🙏🏻🙁
asraca Beril_aras2 küçüğü 10 olan biraz yüksek ama korkma bazen çok sorun olmuyor dengede kalması için sarımsak tüketin bol su su düşürüyor keza ama korkmayın in
asraca tazebiranne_hg04 12/8 13/9 11/7 normal kabul edilir gibi ama 5 düşük 4 de göz kararması düşme yapabilir daha aşağısı allah korusun düşünce tuzlu ayran çıkınca limonlu su denge istiyorsanız sarımsak tüketin az az sık sık yiyin aç kalmayın