Esractlymn Kızlarrr hamilelikte baş ağrısı çekenler nasıl geçirdiniz 🙄 14+2 yim ne bulantı ne kusma hiç bişeyim yok baş ağrısı beni kötü yapıyor 🙄
Shr_ Esractlymn bende o zamanlar çok şiddetli gecırmiştim ve doktorum bol su içmemi söylemişti vicüd susuz kalıncada baş ağrısı olabılıyırmuş
Fasulyeninannesi- Esractlymn Dibine kadar hepsini yasadim karin agrisi bas agrisi felaket bisey insallah senin ki kisa surer ben en azindan 2-3 ay cektim
serdemgunes Esractlymn 16+4 um gecen haftadan beri kesintisiz hergun yaşıyorum ılık duş alıp gözünüzü bağlayıp uyuyun o biraz iyi geliyordu bana
minigiminannesi03 Esractlymn eşine masaj yaptırabilirsiniz benim migrenim var 3 4 ay rahat ilac içmiyorum esim masaj yapıyor kesiliyor birde vücut susuz kalınca sgriyor ben susuz kaldığımda böbreğime doğru bi ağrı çekiyorum
esrabalta 13 haftayım benimde hem gece yatarken hem sabah kalktıgımda cok agrıyor 😔 parol içiyorum bazen oda pek işe yaramıyor gibi
bluepoint 13+5 im bu haftalarda mı oluyor acaba bende de bulantı yok ama şakaklarımda gözüme vuran ağrı var tansiyonumu da ölçtüm normal😔
Esractlymn Fasulyeninannesi- sürekli her gün olmuyor ama olduğunda da gün boyu başımı duvarlara vurasım geliyo