Merhaba arkadaşlar.. şükürler olsun ki kızımı kucağıma aldım. Burda hastahane için bir çok olumsuz yorumları okumuştum gözümde korkmuştu orda yapıp yapmamak konusunda fakat aldığım en doğru kararmış. Sevgili doktorum Yeliz çolakoğlu ve ekibiyle harika bir doğum gerçekleştirdik. Her şekilde desteklerini eksik etmediler.Anestezi doktorum ekibi süper insanlardı. Doğum bitane kadar şen şakrak bol muhabbetli geçti.Doğum sonrası ayılma odasındaki hemşire ve yenidoğan hemşiresi herşeyiyle alakalı bilgiler verdiler bebeğimi emzirttiler.servise çıktığımda oda çift kişilikti fakat sorun değildi oda arkadaşımı çok sevdim belki tek kişilik olsaydı sıkılırmışız😂 sohbet muhabbet yemeler İçmeler bayağı eğlenceliydi. Hemşirelerde çok Güler yüzlülerdi hepsi gerçek söylüyorum alaka ilgililerdi. Yemek dağıtan personel temizlik personeli muazzam iyidi. Ben 6c kısmında kaldım. Burdaki olumsuz şeylere bakıp önyargıyla asla gitmeyin. Son ana kadar acaba özele mi gitsem diyordum.özele gitsem böyle memnun kalırmıydım bilmiyorum . Siz uyumlu olursanız yardımcı olmayacak kimse yoktur . Sorularınızı cevaplayabilirim.herkese hayırlı doğumlar