Ekinyesilyurt44 İstanbul Avrupa yakasında doğum doktoru tavsiye edebilir misiniz acaba Kağıthane tarafındayım …
Eldgrn Ekinyesilyurt44 özelde Gültepe avicenna Hastanesi derim devlet hastanesi de Sarıyer etfal Çayırbaşı hastanesi önerebilirim
Ekinyesilyurt44 Eldgrn peki temiz mi avicenna çünkü ben oraya gidiyorum ama ameliyathanesi çok küçük hijyenik mi yani
Mom69 Medicine hastanesi rahime bekar kürtajımi da onda oldum 3 ay içinde hamile kalacaksın dedi gerçektende 2. Ayında hamile kaldım çok ilgili ve güzel bir doktor herkese tavsiye ederim 🙏🌼❤️
Eldgrn Ekinyesilyurt44 ameliyathanesine ben girmedim yengem sezeryan oldu ama ondan az çok yola çıkabilirim o memnundu sorun yaşamadi muayene de temiz yer ondan hiç sorun yaşamadım
Ekinyesilyurt44 Eldgrn bende sezeryan olacağım ondan biraz tedirginim enfeksiyon açısından ama bilgi verdiniz gerçekten biraz iyi hissettim açıkçası tedirginliğim gitti teşekkür ederim
Eldgrn Ekinyesilyurt44 rica ederim dediğim gibi yengem sezeryan oldu sıkıntı yaşamadi hemşireler de iyiydi biz beğendik ondan bende ordan devam ediyorum gebeliğime içiniz rahat olsun rabbim tez vakitte sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥️
Ekinyesilyurt44 Eldgrn amin inşallah sizinde Allah bebeğinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏