Meleeeda111 Kizlar bi düşük yaptim bebegimin kalbi durmustu, şimdi tekrar hamileyim Allahima şükür 10 gün sonra doktor randevum var ve icim içime sığmıyor böyle bisey yasayan oldumu arkadasinda sağlıklı gebelik geçiren varmi?
Denizahsen Meleeeda111 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤️ Benimde bebeğimin kalbi durdu 3 ay önce ama daha hamile kalamadım o yüzden bir bilgim yok. Test falan yaptırdınız mı sebebini öğrenebildiniz mi
poncikella0707_ Meleeeda111 ben de ilk bebeğimi kaybettim fakat benimkisi 32. Haftada kalbi durmuş sonrasında genetik test verdim. Kan pıhtılaşması çıktı. İkinci gebeliğimde kan sulandırıcı iğne ile asprin kullandım. Sağlıklıca kavuştum bebeğime. Şimdi üçüncüye hamileyim ve aynı şekilde iğne ve asprin şeklinde devam ediyorum. Siz de test filan yaptırsaydınız bi doktora bağlı kalmayın
Nehir-Poyraz Meleeeda111 benimde olmuştu şimdi ikinci hamilelik ve 37+5 oldum inşallah 29unda doğumum var stres yapma canım ilerler inşallah Allah’ın izniyle
Lionmother Meleeeda111 Benim de aynı şey başıma geldi fakat 9 ay oldu daha gebe kalamadım. Sizin ne kadar olmuştu ?
010420 İlk bebeğimi 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum sonra 2 ay sonra hamile kaldım sağlıkla bebeğim doğdu. Bebeğim biraz büyüdükten sonra tekrar hamile kaldım be tek yumurta ikizi olduğunu öğrendim. 13 haftalıkken ikisinin de kalbi durduğu için ilaçla düşük yaptım 10 haftadan büyük olduğu için 2 ay geçti şimdi 5 haftalık hamileyim inşallah sağlıkla doğar.