Ayseekin Merhabalar 15+4 günlük hamileyim ve son bir haftadir aşırı derece de baş dönmesi var özellikle uzanınca başlıyor gün içinde otururken falan devam ediyor sebebi nedir ilk hamilelikte hiç böyle birşey yaşamamıştım
_aysenur8mikail__ Ayseekin bende tam aynı haftadayım ve aynı konudan muzdaribim belli ki normal şeyler 🤷🏻♀️
Sedaduru Ayseekin bende aynı haftalardayım ve 1 haftadır var kanamam olduğu için ben kanamadan sanıyordum meğer sizlerde de varmış müthiş baş dönmesi var
poyrazvearya Ayseekin canım tansiyonun düşüyor olabilir sabah akşam tansiyonunu ölç özellikle başın döndüğünde bugün doktor bana tansiyonun sınırda dedi (yüksek) baş ağrısı ve burun kanaması yaşadım 2 kere takibe al aşırı düşme yükselmede hemen gel dedi başın dönerse düşüyordu ağrıyorsa yükseliyordur dedi
Ayseekin _aysenur8mikail__ inşallah öyledir yaa rahatsız ediyor artık gün içinde sürekli baş dönmesi falan ölmüş balık gibi etrafa bakıyorum ilk hamilelikte hiç böyle birşey yaşamadım yaa 😊 uzanınca da oluyormu sizde de
Ayseekin _aysenur8mikail__ doktorum da ilk aylarda normal şiddetli olursa KBB doktoruna gidin dedi onla ne alakası var onu da anlamadım
_aysenur8mikail__ Ayseekin asla ayakta kalamıyorum sanırım biraz tembelliğe alıştım o sebepten dolayı :) ama bol yürüyüşün faydası olacaktır diye düşünüyorum uzanınca da oluyor ara ara .
_aysenur8mikail__ Ayseekin bence çok normal zaten ilerleyen haftalarda da düzene girer diye düşünüyorum
Mlkgnlty Ayseekin Kulak kristallerinin oynaması sonucu Vertigo dediğimiz baş dönmesi oluşuyor. Bildiğim kadarıyla Kbb ile ilgili oluyor canım.
Ayseekin _aysenur8mikail__ inşallah geçer Eylül’de kontrol var dört gözle bekliyorum kontrolü yaa daha kızım da 13 aylık o yüzden pek oturmaya veya dinlenmeye vakit bulamıyorum 😊
Ayseekin Sedaduru aynen Berbat birşey yaa oturduğum yerde heryer ayağımın altından kayıyor gibi yaa 😊😊 iğrenç birşey belki de sıcaklardan kaynaklı da olabilir yaa
Ayseekin Sedaduru gerçekten mi benim tek olsam neyse ilgi bekleyen bir bebeğim daha var o yüzden iğrenç oluyor 😄😄
Bebekdelisi Ayseekin merhaba bas donmenız geçtimi acaba 16+1 bende de basladı tansıyon iyi şeker iyi hıc bısı yok ama dönüyor
Ayseekin Bebekdelisi iki gündür dönmüyor çok şükür sonradan tekrarlar mı bilmiyorum da suanlik yok şükür ya iki hafta sürdü o baş dönmelerim