balkizinbebegii Kızlar bazen arada bacaklarımda sanki sporda hamlamış acısı gibi acı duyuyorum. Böyle çekilme gibi oluyor yaşayan var mı? Doktoruma sorduğumda yanlış anlattım herhalde hamilelikle alakası olmayabilir dedi ama önceden olmuyordu.. korktum
Bebekdelisi balkizinbebegii magnezyum kullanıyormusunuz cekılme degılde kas katı olup arka baldır acı duyuyorsunuz degılmj
aslansmommm balkizinbebegii magnezyum kullanmanız lazım benim bir kere oldu kullanmaya başladım bi daha hiç olmadı cok iyi geldi şükür
balkizinbebegii Bebekdelisi kan tahlilinde magnezyumum eksik çıkmadj. O yüzden kullanmıyorum maden suyu içtim birkaç gün sanki iyi geldi gibi ama kramp gibi de değil yürürken mesela bacak kasım geriliyor gibi bi his değişik
Busra-tunc01 Kramp giriyor çok kötü bı duygu 5 6 defa benimde başıma geldi uykumdan uyandırıyor resmen ağrısı
balkizinbebegii Busra-tunc01 kramp gibi hissetmedim ama bilmiyorum ondan mıdır. Daha çok yürürken oldu kasım geriliyor gibi oluyor
Bebekdelisi balkizinbebegii benımde çıkmadı ama doktorum onerdı hepsinde kullanıyorum ben cok iyi geliyor