Suleakblt Ceyda388 valla 3 günüm yok her an gelme şansı var bu akşamda olabilir yarında 1 hafta sonrada 3-4 cm açılmam var dün sancı çıktı serum aldı sancılar durdu ama her an herşey olabilir evde yatıyorum bekliyorum 😂
Caglaa94 Heyecan mıııı geceleri uyuyamıyorum desem ne kadar heyecanlı olduğumu ifade edebilir miyim acaba 🤷🏻♀️😂Ah çok şükür her şeyi hazır küçük beyin💃🏻 Stres, heyecan, korku derken hormonlar arası ayakta kalmaya çalışıyorum ben 😂 sizde durumlar ne 🌸
Ceyda388 Caglaa94 hahaaha allah sizede yardimci olsun kardesim ♥️ bebisin ismi ne olcak 🤭 bende +2 cocuklu tek basima bebeyi buyutmek icin merak icin deyim yapabilcemmi diye hemen saglima kavusmam gerekiyor. Gun geldkce heycan gelio 🤭
Caglaa94 Ceyda388 Çağan Demir olacak inşallah ❤️ Ahh kolaylıklar diliyorum size Allah sizin de yardımcınız olsun, sağ Salim kavuşun inş 🌸
Suleakblt Ceyda388 amin çok saolun ❤️ şuan hastanedeyim zaten suyum geldi bekliyoruz hafif sancı var tam doğumun başlamasını bekliyoruz
Damlahmett Ceyda388 amin inşallah, su an da bebişime kavuşmak istiyorumm 9 ayı aştığım için artık bilemiyorum özler miyim😮💨😍🫶🏼
Bircan36 Benim normal de şuan doğuma 3 günüm kalmış ama sancım ve acilmam olmadığı için 41 haftaya kadar bekleycez 🤭