Esrakky Kızlar allah nasıp ederse 26 gunum var ama erken gelme ihtımalı de var cıger gelıstırıcı oldum bekliyorum ❤️ Çikolata alsam dolapta bekletsem dıs kabukları rengı gecermı sizde bir sorun oldumu ?
Irem88- Esrakky nerden alıcaksınız internetten mi? Bende araştırıyorum damemnunnkalınan bi yer bulmaya çalışıyorum ☺️
mirage333 Esrakky bence yaptırın erkenden dolapta birsey olmaz. Ben instagramdan yaptirdim kargonun geldigi gün gece suyum geldi dogum yaptim 38+1 de. 😂😂
Vicibici Esrakky Çikolatayı asla dolaba koymayın bozulur, dışı beyazlar ve hoş tadı kalmaz. Onun yerine serin bir yerde muhafaza edin
Caglaa94 Doğumum Pazartesi günü olacak inş. 10 gün önce aldım ben serin bir yere de koydum sorun olmadı. Erken değil alabilirsiniz bence 🌸
Esrakky Caglaa94 Degilmi işte urfada hava asırı sıcak tek serin yer buzdolabı o yuzden alimmi diye tereddüt ettim
Irem88- Esrakky bende orada yaptırmayı düşünüyorum fiyatı uygun memnuniyeti iyi gibi inşallah iyi çıkar. Ama ne zaman yaptırsam diye karar veremiyorum Adana da yaşıyorum sıcak erirmi diye kötü olur diye çekiniyorum 😅