Merhaba,hep derdim bende yazacak miyim buraya dogum hikayemi derken şuan yazıyorum ve bebişim yanımda uyuyor :)
Öncelikle geçen cuma kontrolüm vardı doktorum 38+6 da alalım şuan bir problem görülmüyor dedi (19 agustosa denk geliyordu doğum günü.)biz o gün eve geldik doğum için ev vs felan temizlendi gerekli eksiklikler tamamlandı doğumu bekliyoruz 🙂 13 .08 tarihine doktorum tekrardan muayene günü verdi ve hastaneye gittim doktorum bebeğin gelisimi iyi hatta gelişimi tamamlanmış pazartesi günü gelin alalım sizi doğuma dedi ben çok şaşırmıştım hem bebegime kavusmak istiyordum hemde bebeğim biraz daha gelişsin diyordum .😇
Neyse gelelim pazartesi gününe hastaneye gittik muayene olduk yatisimiz yapıldı.
Saat:10 hemşireler geldi damar yolu açıldı benimle konuştular benim en büyük korkum sondaydı Sonda ilk etapta heyecan yaptım kendimi kastim çok az acıttı batma vs olmadı ama biraz acılı geçti.
Saat 12.20 oldu hemsireler geldi sizi doğuma alacagiz hazırlayalım dediler . Beni heyacanim yanında birazda bir üzüntü sarmisti beni sedyeye aldılar gittik belden iğne vurulmaya belden iğne vuruldum çok acıma olmadı çok sürmeden iki dk sonra beni diğer sedyeye aldılar yatırdılar doktorum geldi benle konuştu doğum hakkında.
Doktorum beni aldı amelîyata hiç bir şekilde bir ağrı bir sizi olmadığı sadece karnımın cekistirildigini hissettim . Saat 12.40 oldu ve bebeğime kavuştum bebeği aldılar omzuma koydular hemen yanağına öpücük kondurdum o an anlatilmaz cok baskayfi ❤️
Doğumdan çıktık omuzlarıma bir ağrı girdi yel ağrısı gibi hemşireler anesteziden olduğunu soyledi.Odaya geçtik hemşireler serum vs taktılar ağrı kesici taktılar saat 18.00 da ayağa kalkip yürüyeceğim söylendi ilk kalkis biraz zor olsada adımlaya adımlaya ağrın geçiyor ayağa kalkmamda çok zorlu olmadı açıkçası.🙂
Benim doğum hikayemde buraya kadar doğum yapalı 5 gün oldu şuan çok iyiyim eve geldiğim günden beri hep hareketliyim temizlik vs yapabiliyorum bebiste çok iyi bizden buraya kadar teyzeleri uzun oldu kusura bakmayın lütfen 🙂