Burada bir sürü kişinin doğum hikayelerini dinledim ama benimde erken doğum yapacağım hiç aklıma gelmezdi. 36+5 haftalık hamileykn son eksikleri almaya avmye gittim. Baya bir adım atmışım. Ertesi gün küçük tuvaletimi yapamayarak güne başladım. Kasıklarım inanılmaz acıyor, yürüyemiyordum. Doktorum idrar kültürü istedi. Ama beb tuhaf bişey olduğunub farkındaydım. Sonuçta başka bir hataneye giderek nst, alttan muayene ve ultrasona girdim. Bebeğin kafası iyice inmişti. 4.5 5cm açılmam olduğunu doğumun başladığını sezaryen olmam gerektiğini söyledi. Panikledim çünkü normal doğum yapacaktım. Kendi doğm yapacağım hastaneye gittim. Nöbetçi doktor sezaryeni önerdi. Kendi doltoruö bormal doğumu deneyelim istersen dedi. 9 saat sanc çektim dakat 6cm den sonra ilerleme olmadı. Yorulmuştum, bağırmadun kendimi hırpalamadım ama yorulmuştum. Keza bebişte öyle. Derken dün sabah doğuma alındım. Biara bağırdım canım yanmaya başladı. Epudural olmama rağnen kısa süreli bayıltıldım. Derken çıktık şu an gayet iyiyiz. Süreçle iigilili sorularınız vs için yardım etmek isterim.