Sinem94 Gzdde anladim cnm banada keseyi gördüğümüz zaman coraspirin başlayacaz dedi önlem amaçlı o yüzden sordum inşallah cnm inşallah 🙏
Sinem94 Gzdde inşallah cnm üstte üstte böyle olumsuzluk olunca kötü düşünceler kafamdan çikmiyo ne yazikki çok şükür ki bir çocuğum var 🙏
mor_menekse Sinem94 şuan hamile misin anlamadım ki . Ben kürtajdan sonra yaptırmıştım kanamam bittiginde .sen doktoruna sor o söyler sana nezamn yaptırman gerektiğini
mor_menekse Sinem94 çok pardon kimyasal gebelik. Evet bence adetini bekle bitsin öyle yaptır. Devlette randevu al şimdiden özel hastanelerde çok pahalı o testler
Sinem94 mor_menekse evet cnm kimyasal oldu daha adet olmadim adet bitiminide randevu alayım devlette oturduğum ilde yok tıbbi genetik bolumu yalnizca araştirma hastanesinde bir doktor var özel muayene yapiyo ama testler ücretli olur mu bilmiyorum
mor_menekse Sinem94 evet her hastane de olmuyor devlet hastanesiyse testler ücretsizdir diye düşünüyorum.
Gzdde Sinem94 testler ücretsiz 2 tüp kan alıyor bnm pıhtı testi 1 ayda cıktı ama digeri cok uzun sürüyor cıkmaso
HButun Bende 1 kimyasal 1 düşükten sonra hem kromozom analizi hem trombofili paneli baktırdım. Panel 20 günde çıktı kromozom analizi 35 gün oldu hala yok