Bende ilk çocuğumu epidural normal yaptım evet sancı hissetmediğiniz kısmı doğru fakat sorun olan kısmı sancı hissetmediğiniz için ıkınma hissi gelmiyo ve bebek için sıkıntılı bir süreç oluyor malesef.ben ıkınmam gerektiği anlarda ıkınamadığım için belkide 15-20 dkda doğumhaneden çıkabilecekken 3 saate yakın doğumhanede kaldım.oğlumu en sonunda vakumla almak zorunda kaldılar.çok şükür oğlumun sağlık durumunda bir sıkıntı olmadı ama doktorumun ve ebe ve hemşirelerin endişelerini çok iyi hatrlıyorum.Sonrasında ise doğumdan sonraki 1-2 yıl sürekli olarak sırt ağrıları yaşadım.Şuan da 23+3 haftalık hamileyim ve epidural olmak istemiyorum diye doktoruma belirttim..Tabi bunlar benim yaşadıklarım herkeste farklı olabilir.Ama oğlum 15 yaşına girdi ben hala o doğumhanede yaşadığım stresi ve suçluluk duygusunu unutamıyorum.keşke epidural olmasaydım diye diye yedim bitirdim kendimi oğlumunda vakumdan dolayı kafası uzamıştı çok korkmuştum geçmicek öyle kalıcak diye.Sonra şükürler olsun ki düzeldi.Ama o düzelene kadar geçen sürede yaşadıklarımı bir ben bilirm.
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.
Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.