eyuphaneylul1422 Gizemozz benımkı donmustu sımdı yıne makat gelıs olmus 23 unde bakalım kontrol ne dıycek doktor
eyuphaneylul1422 Umran__37 valla sanki patlıycak gıbıyım o kadar agırlastım ki bır an once gelsın ıstıyorum saglıkla
Umran__37 eyuphaneylul1422 al benden de o kadar anlasma yapiyorm ben sen icerde sıkısiyosun bende disarda gel die cevabi tekme atmak oluyo 🤣🤣🤣🤣
Obirgebe eyuphaneylul1422 pelvis kemiği benmde aynn şekilde sırt aptım çok oluyo yatarken ne tarafa yatıyosam inanılmaz agrıyo her 10-15 dkkada bi bi sağa bi sola dönüyorum her işi yaparım gibi geliyo gözümde artık canım çıkıyo bugün kesin anladm 🥺😫 artık bi dogsaydı
Obirgebe Lito az önce hepsini yapıp bayılacak durumda kendimi yataga attıktan snra bu yazını gördüm ölüyom şuan 😅😅
Senadgo eyuphaneylul1422 kaburga kemiklerim acıyor tekmelerden 😢 su içsem şişiyorum, azıcık yesem nefes alamıyorum sanki organlarım sıkışmış gibi, şişkinlik mahvediyor 36+1
Ozum12 eyuphaneylul1422 kalçamın bacağımın sağ tarafında ağrım var ve arada kütlüyor uyuyamıyorum ama bir o kadarda hiç halim yok sürekli uyumak istiyorum 🫣
Elakusmom Bende 35+4 aşağı baskı oluyor arada karnım iki taraftan çıkıyor ortası göçük oluyor falan Şimdide ara ara gerilme oluyor ve sanki içten vajinam ıslak ıslak sizinde öylemi wc ye gidiyorum kesik biraz idrar yapıp çıkıyorum devamlı varmı böyle olanınız
Lito Kızlar terlemem iyi degilmi normalde olsam hasdali.onemsemem ama bebek söz konusu bebeğime bişi olmasin😭
Elakusmom Vajinası sanki içten ıslak gibi serinlik varmış gibi değişik bi histe olanlar varmı sanki suyum gelicekte doğuma koşucaz gibi wc ye gidiyoruk varsa çok az idrar yapıp çıkıyorum
2koftemom eyuphaneylul1422 üzülme kız alıştık böyle yaşamaya koltuktan kalkerken yatarken sagdan sola donerken yürürrken hep vajinada bi ağrı bi batma çişte sık sık geliyor bide gıdıklıyor 😅 tek tesellim sabretmek az kaldı