Egeninannesi_ Kızlar 28 haftalık gebeyim genelde kontrollerim 1 ayda bir seklinde oluyor ama zaman hic geçmiyor sürekli iyimi diye düşünüyorum 1 ay bana 1 sene gibi geliyor sizde de böyle mi yada o bir aylık zamanı nasıl geciriyorsunuz
Merve201119 Egeninannesi_ Hareketlerini hissediyorsun ya canım rahat ol biraz duzenli hissediyorsundur zaten artik
Esrauysal Egeninannesi_ kuzum ben en son 7+4 Ken gittim ondada ilk defa gördüm bidaha yok şimdi 12+1 iz bende deli gibi düşünüyorum iyi mi diye, dediği gibi en azından sen hissedersin ya bizde oda yok🤷♀️
Egeninannesi_ Merve201119 hissediyorum ama üzerinden biraz vakit geçince tedirgin oluyorum neden hareket etmiyor diye
Seyma0323 Merve201119 Bende 23+3 ara sıra hafif hareket hissetsem bile acaba fetal doppler mi alsam diyorum🤭🤣 zaten çok az hissediyorum zaten dinlenince uzaninca 1 2 kere ve bazen hic hissedemiyorum zar zor hissediyorum.. 🤭
Merve201119 Egeninannesi_ uyuyordur canım bebeklerin o haftalarda rutin uykuları oluyor önemli olan gun içince hissediyor olman
mor_menekse Egeninannesi_ kuzum sürekli hareket etmez ki o da uyuyor sonuçta .bebekler çok uyurmus o haftalarda ara ara hissediyorsan endişe etme biraz rahat ol 😘
Egeninannesi_ Esrauysal sanırım büyüdükçe annelik iç güdüleri de artıyor son haftalar hic gecmez diyorlardı gerçekten oyleymis
Egeninannesi_ Seyma0323 onu bende düşündüm ama bu seferde onunla oynamaktan hicbirsey yapamam sanırım 😃
Esrauysal Egeninannesi_ ahah Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin annesi, bi avazda kurtul ınsallah 🧚♀️🌺