Selimkemalinannesi Bebeğim erkekti benim ve her altını açtığımda yukarı doğru çiş attırırdı 0-3 ay çok kıyafet lazım olmuştu bana özellikle zıbın. Zıbın hiç bir şekilde elde kalmıyor 0-3,3-6,6-9,9-12 her aydan bol bol zıbın almalısın. İlk aylar ben ayaksız ve kendinden eldivenli tulumlarla çok rahat ettim tavsiye ederim ayaklı tulumları çok giydirmiyorsun belli bir süre gidiyor. Islak mendil pamuk şampuan pişik kremi bez burun aspiratörü ateş ölçer serum fizyolojik bunlar çok önemli yenidoğan ve ilk aylar örgülü birşey giydirmedim hiç kapitoneli pamuk yelekler vs giydirdim onlar daha iyi oluyor. Bol bol müslin örtü almanı tavsiye ederim. Hatta bu 4 katlı müslin battaniyeler var ondan muhakkak al çok güzel kullanışlı 👍 alt açma örtüsü, banyo havlusu yorganı yastığı nevresimi zaten alırsın. Bak bir de anakucağı muhakkak al hatta elektronik al ben manuel aldım çok pişman oldum. Eğer maddi açıdan zorlarsa çok iyi ikinci eller de satılıyor uygulamalardan takip etmeni öneririm 😌 sorun olursa sorabilirsin 5 aylık anneyim 😘🙏🏼