Nur321 Kızlar Eylül de doğum olacak Allah izin verirse bende buzluğa pratik şeyler yapayım kolaylık olsun diye düşünüyorum sizin varmı böyle yapıp koyduğunuz tarifler fikir olsun bana da
horozseker Nur321 günlük yemek için yaptığım şeyleri fazla yapıp dondurucuya koyuyorum mesela kıymalı biber dolması hazırladım minik biberlerden doldurdum çiğden dondurucuya koydum yapıcağım zaman çıkarıp buzlu buzlu pişiriyorum, mozaik pasta hazırladım koydum , börek sardım koydum kendimi iyi hissettikçe bir şeyler yapıp koyucam yine
Minikmucizelere Nur321 sarma dola yapip hazir sekilde cikarinca pisirmesi kalir Kofteleri yuvarlayip kaba katiyolarim aralarina yagli kağıt koyup Biberle patlicani kozleyip posetlere katip koyabilirsin cikarir buzu eritince yersin Nohut falan haslayip koyabilirsin cikarinca biraz kaynatir salcalayip yersin
Senadgo Nur321 börek yapıp koyuyorum buzlu buzlu bile pişirince mis gibi oluyor, kek ve kurabiye pişirip koydum, kavrulmuş et yemeklere kolaylık olsun diye vs 😊
Nur321 tazebiranne_hg04 içli köfte topalak mantı yüzük çorbası elif böreği patatesli börek poğaça yeşil fasulye karnıyarık için patlıcan aklıma bunlar geldi benimde yavaş yavaş yapıp koyayım diyorum çay yani için başka ne olabilir ani misafir geldiğin de bebekle elim ayağıma dolaşsın istemiyorum en azından bir iki ay 😅
horozseker Nur321 daha öncede koydum çok güzel oldu o yüzden yine yaptım ,pişmiş koymuyorum çiğden koyuyorum tazecik oluyor
Nur321 horozseker anladım denemek lazım biraz yapıp koyayım olmadı çay yani için başka aklınıza gelen var mı acaba ☺️
horozseker Nur321 şimdilik bunları yaptım ama poğça açma falan yapıp pişirip taze taze koymayıda düşünüyorum , soğuduğu gibi poşetleyip koyunca dondurucudan çıkarıp ısıtınca yine taze taze oluyor ben normal yemek yaptığımda bile fazla yapıp tazeyken hemen paketleyip koyuyorum yemek yapıcak vakit bulamayınca hemen çıkarıp ısıtıyordum mis gibi oluyor, çalışan hamile olunca bunlar çok işe yarıyor😄 şimdi izne ayrıldım yine ağırlaşmadan hazırlamaya çalışıyorum
Nur321 horozseker anladım teşekkür ederim poğaça börek türleri çözmesini bekliyor musunuz direk ısıtıyor musunuz
Minigim38 Ben şimdilik sigara böreği, dolma ve yaprak sarması, sulu köfte, sucuk ici, yesil fasulye, ıslanmış nohut,haşlanmıs fasulye,bezelye, aklıma bunlar geldi koydugum
horozseker Nur321 dondurucudan çıkarttığım hiç bir şeyi çözdürmüyorum çözdürüp pişirir ya da ısıtırsanız dolap kokusu oluyor
Nur321 Minigim38 bende az az koymustum bu kış ama şimdi doğumdan sonra kolaylık olur diye çeşitli şeyler yapıp koymak istiyorum baya kolaylık oluyor yine de tabi daha detaylı ev temizliği yapacam ilk önce bu hafta sonra onlara geçecem🥴