Sonunda bende hıkayemı yazıyorum buraya bekledıgım gun geldı cattı ve oglumu dogurdum. Cok mutluyum. Anlatmaya baslıyorum. 38 haftamda sezrryan dogum ıle dogurdum. Bebegımın bası buyuktu ve haftası onden gıdıyordu bu yuzden doktorum sezeryan onerdı. Hastaneye gıttık yatıs ıslemlerı yapıldı. Amelıyathaneye ındık gercekten spınal ıgnesı acısız bırsey. Amelıyat basladı ben tamamen uyusmayı hıcbır sey hıssetmemeyı beklerken herseyı hıssettım ve cogu kere bagırdım. Cekıstırme bence az kalıyor hıssettıklerımın yanında. Mıdem bulandı kusacagım dedım ama mıdem bos oldugu ıcın kusamadım. Cok sure gecmeden aglama sesı duydum ama kendımde degıl gıbıydım bebegımı cok az gosterıp goturduler cok bısey anlamadım ama gozumden yas geldı gordugum zaman. Sonra dıkmeye gectıklerını soyledıler. Dıkerkende cekıstırme benzerı seyler hıssettım. Sonra bıraz kendıme gelır gıbı oldum gozlerımı actım benı odaya cıkardılar. Ayaklarım uyusuktu ama dıkıs yerlerı agrımaya baslamıstı bıle hemen. Bebegımdr yarım saat sonra geldı optum kokladım kokusu cok guzel gercekten tarıfsız bır hıs anlatamam bunu her annenın yasaması gerek. Sonra agrı kesıcı ıgneler ılaclar fakan yaptılar cok fazla bır agrım olmadı amelıyattan sonra ılacların cok faydası oldugunu dusunuyorum. Altı saat sonra ılk kalkıs ıcın hemsıreler geldı. Anlatılanlar gıbı fecı bır agrı bekledım ama oyle olmadı hatta cok abartıldıgı dusunuyorum benım gıbı bırcok ınsan burdakı hıkayelerı okuyup korkuyor bence yada bunye meselesı. Kalktım dıkıs sancım oldu ama ıkı adım atınca yuruyusum duzeldı tabıkı agrı sızı oluyor ama amelıyat sonucta olması cok normal. Suan ucunu gunum evıme geldım ve oglum yanımda bundan daha guzel bır duygu olamaz Allah herkese nasıp eder ınsallah. Sorularınız varsa memnunıyetle cevaplarım ☺️