Semihsude54 merhabalar 5+2 hafif kanamam oldu doktora gittim kese henüz görünmedi ama kanamam oldu diye doktor progestan verdi başım çok dönüyor normal mi
cerenarslan11 Semihsude54 bende kullanıyorum doktorum fitil olarak kullanmami öyle daha etkili olduğunu söyledi içmek bulantı yapiyormus ayrıca
Naziminverasi Semihsude54 kanamanız bitince dr a danışıp fitil olarak kullanabilirsiniz 27 haftadır kullanıyorum fitil olarak yan etkisi yok
Deletedmom_33 Semihsude54 fitil olarak kullandım baş dönmesi yapmadı hiç. Hamilelikten dolayı da olabilir baş dönmeniz
minigiminannesi03 Semihsude54 fitil olarak kullansan daha iyi bence oral olarak alındığı vakit hem uyku bas donmesi yaşanıyor
Guldnm Çok normal hergun igne progestan haftada bir proluton igne ve hergun fitil 3 kez gunde kullanmıştım kanamayı durduruyor
Gizeem45 Semihsude54 normal canım benim baş dönmem olunca yarım saat 1 saat uyuyorum hemen geciyor imkanın varsa uyu
Yagmur-35 Semihsude54 normal canım içince hemen uzan yarım saat geçer doktoruna danışarak fitil olarak kullanmayı dene ben 27 hafta kullandım
eylulicten Semihsude54 canim o ilaci kullanirken wc den baska ayaga kalkmayacaksin cunku agir bir hormon ilaci. Bitene kadar sabir edeceksin yoksa bayginlik gecirtiyor
bhrey bende kullanııyorum oral olarak gece yatmadan önce alıyorum ama dr dedıkı aynı ilacı fitil olarak kullan . gercekten böyle bırsey var mı