ErdoganGamze Gcl23 Annem ve kuzenim doğurana kadar kusmuşlar. Bende kusma yok ama sürekli bi bulantı hali. Çoğu hazaman prilam almadan rahatlayamıyorum. Beslenme konusunda çok iştahsız olmama rağmen toplam 18 kg aldım. Hepsi ödem. Eşim zorla yediriyor
Hulus Gcl23 cok normal bu kişiye göre değişiyor ben 30. Haftamda bir gece prilam içmeyi unuttum içtim bir yudum suyu bile kustum son damlasına kadar 😵💫
isimsizzz Gcl23 aynen ya 9 ay kusan buraya yazmasın bence yasaklansın 😂 ,umut fakirin ekmeği çünkü ,biz de umut ediyoruz ha geçti ha geçecek diye 🙈😂
isimsizzz Gcl23 ya dene en azından ,prilamdan sonra en güvenli ilaç demişti bana doktor ,inşallah sen de işe yarar 🌼🌷
isimsizzz Sehenz Ay hayırlısıyla inşallah ağzından bal damlıyor , zira isyan etmemek için bir şey diyemiyorum ama biraz gücüm tükendi psikolojik olarak da 🙈 ama yine de diyorum olması gerekiyorsa olsun bebiş sağlıklı olsun da
Gcl23 Dilaraa23 bizim durumlar karışık 1 yıldır evliyiz ama hayatımızı evimizi kuramadık şu anda erzurumda eşimin ailesiyle kalıyoruz. Benim kendi ailem Elazığda nasip olursa gelecem bu hafta 🫣
Rumiss 16+3 ilaçla duruyorum geçen ilacım bitti almayım dedim ama yine kusunca aldım bende etki etmiyor tek ilaç gece prilam gündüz zofer öyle duruyorum
Yaseminturan_ Gcl23 Suan 12+2 deyim vallahi 7 haftadan beri bu haldeyim ve devam edecekmiş gibi geliyor:/