Minigim38 Soruyorumm ben daha hic almadım ekim sonu kasim başı gözüküyor doğumum emzirme sütyenimi alsam emzirme atletimi alsam kararsızım
hilalhanim Soruyorumm bende aynı kafayla gittim bir tane aldım ama şuan bir sürü oldu 😂 rahat emziriyorsun ayrıca göğüs pedi sabit duruyo normal sütyenle olmuyor
Selimkemalinannesi Bende 2 tane aldım biri emzirme yarım atlet diğeri normal emzirme sütyeni yeter diye düşünüyorum Evde sutyensiz geziyorum zaten dışarı falan gidersem diye aldım onları da :))
Usnac1995 Benim tanıdığım hiç kimse bunlardan kullanamdı gayette normal sütyenle atletle heryerde emzirdiler
Sarahh Soruyorumm ben 6 ay hiç sütyen kullanmadım sadece üzerime biraz sıkı duran atletlerim vardı onları giyordum sadece ve 6 ay sonrada emzirme sütyeni kullandım yaklaşık 1 yıl
Nazendehanim Soruyorumm bence göğüs olcunuzle ilgili Küçük göğüsler de üst taraftan rahatlıkla çıkar aldıginiz sütyenin çok önemli olmaz ama büyük göğüste normal sütyen bunaltabilir naylon oldukları ve sert oldukları için en iyisi penye tarzı bir şey almak
Soruyorumm Nazendehanim bilmiyom ki seksenle başlafık yola şu an seksen beş oldular doğunca süt gelirse doksan olurlar galiba büyük sayılır mı 😁
Sarahh Soruyorumm bende uyurken hep çıkartırdım yazında evde takmazdım. şimdi yine hamileyim takamıyorum ,sanki kalbim sıkışıyor hemde takınca dahada sıcak basıyor
Bortubocek 2 yil emzirme sudyeni ve atleti giydim.. Disarda başkalarının yaninda vs daha usturuplu oluyor bence tum gogsu ortaya cikarmaktansa sadece uc kısmını saklamak daha iyi oluyor
Kaahvelii Soruyorumm Lcwda emzirme atleti var göğüs bölümü süngerli sütyensizde kullanıp rahat rahat emzirebilirsin bence canım