Bade0022 Kızlar daha yeni hamileyim daha önce başarısız bir hamilelik geçirdim o zaman iştahım çok açıktı doymak bilmiyordum şimdi işe hiç birşey yemek istemiyorum normal mi böyle olması bebek beslenmeyecek diye de korkuyorum
yigitinannesiiiii Bade0022 ahh kuzum ben 15. Haftaya kadar hiçbişey yiyemedim iştahsızlıktan yediklerimide mecburiyetten yiyordum sonrasında düzeldi seninde düzelir merak etme
hemsiree Bade0022 16. haftama kadar 6 kilo verdim ben hiç bişey yiyemedim bebeğin gelişiminde de hiç sorun olmadı. asıl kiloyu 24. haftadan sonra alıyor zaten bebek
Bade0022 yigitinannesiiiii evet normalde bile daha açıktır iştahım tövbe birşey yemek istemiyprum çok nadir birşey görünce canım istiyor bide canımın istediği tek şey süs biberi
Esrauysal Bade0022 yerim onu ben, korkma hiç korkulacak bişey değil bu hatta olması gereken daha çok başındasin istahsizda olacaksın hersey olacak daha
Esrauysal Bade0022 12 olduk teyzesi, benimde ilk gebeliğim nasıl mutluyum anlatamam bi 7 8 ay bebişim olmadı şu zaman olmuş hala inanamıyorum 😂