Fatmaaa12 Kızlar bugün 9+4 deyim ve kahverengi şekilde lekelenmelerim var ilk gebeliğim ve çok korkuyorum bu ne demek daha önce başına gelen oldu mu lütfen acil cevap verir misiniz ?
Anneyim0607 Fatmaaa12 Canım direk acile git. Rahimde kanama alanı olabilir, yerleşme olabilir, düşük başlangıcı da olabilir. Hemen git eğer düşükse de ki inşaallah değildir ilaçla durdurmaya başlasınlar. Hiç bekleme
poyrazvearya Fatmaaa12 12+3 üm ilk günden beri kahverengi lekelenmem var hep günlük ped kullanıyorum doktorlarımda biliyor progestan kullanıyorum ama ara ara devam ediyor kesede kanama alanı yok benim şükür bazı kişilerde olabiliyor sanırım bu akıntı canım
Elifinannesi4- Fatmaaa12 yerlesşme kanaması canım bebek rahme yerleşirken kahverengi lekelenme hatta kan da gelebilir bende öyle oldu Eğer kan çok fazla gelirse riskli diğer türlü hiiiç korkma🤗🤗👼🏻👼🏻👼🏻💕
Fatmaaa12 suscarparimm hayır en son kontrolüm geçen haftaydı ve hiçbir sorun olmadığını söylemişti dün gece birden başladı ama kasıklarımda ağrı falan yok cinsel ilişki de yaşamadım
Fatmaaa12 Anneyim0607 şansıma doktorum da bugün izinliymiş şuan öğle arası olduğu için öğleden sonra başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum
Anneyim0607 Fatmaaa12 Muhakak görün canım. Doktor yoksa da acilden giriş yap. Durumunu söylersen sana yardım ederler bekletmezler
Iremdemr Canım dün aynı şeyi yaşadım öldüm öldüm dirildim ama merak etme yerleşme kanaması oluyor sakin kalmaya çalış Allahın izniyle bir şey olmaz 🌸
Fatmaaa12 poyrazvearya benim gebe kalmadan önce de iki adet arası hep lekelenmem olurdu ovulasyon lekelenmelerim olurdu ama bilemedim
Fatmaaa12 Anneyim0607 evet gittim ultrasonda bebeği gördük gayet sağlıklıydı kalp atışını keseyi tekrar gözden geçirdi biraz daha büyümüş çok şükür hiç bir sıkıntı görünmüyor arada böyle olabilir ama sürekli tetikte olman gerek lekelenme kanamaya dönüşürse beklemeden hastaneye gel dedi her ihtimale karşı progestan verdi
yagmurefe Fatmaaa12 yerleşme kanaması bu hatada olmaz 8 haftalık Ken kanamam oldu azcik sonra leke leke oldu ultrason da kese etrafında kanma alanı çıktı ona da bı tane iğne bide sabah akşam progestan verdi çalışıyordum doktor rapor yazdı yoksa dusurursun dedi açık açık yat dinlen dedi ben bide çok ağır işler yaptım isimde Agir nöbetli şuan 10 gündür evdeyim şükür daha iyi olduk sizinkide geçer inşallah