Evett kızlarr doktorumuz 40 haftya kadar süre vermişti gelmezse müdahale edicem diye ve inatçı kızım gelmedi hastaneye gittiğimizde doktor yatış verdi ve suni sancı başladılar eğer bir sorun olmasaydı kesinlikle doğurabilirdim ama nasip işte bebişler nasıl isterse öyle oluyor 5 cm açılmaya kadar iyi ilerledi bilenler bilir suni sancı normal sancıdan daha zor bi süreç baya bi zaman geçti sonra nstye bağladılar sancılarım çok artmıştı 120 geçiyordu ebe gelip muayene etti ben artık son raddedeyim zaten bu sancıyla doğurman gerek ama açılma ilerlememiş dedi o sırada bebeğin kalp atışları düştü nerdeyse yok ben geberiyorum ebe habire muayene ediyor yani her şey kolay ama o muayeneler çok kötüydü Neyse nasıl olduğunu bile anlmadım desem yeridir doktor hemen sezeryan istedi bu riski alamam dedi beni nasıl soydular giydirdiler ameliyathaneye çıkardılar resmen hafızamda yok o kadar hızlı oldu gittiğim gibi belden iğne vuruldum 10 dk içinde kızım doğdu şükürler olsun ve gördüğümde cocuğum mosmordu yani kesinlikle doktorunuza güvenin hiç bir doktor sizi ve bebeği riske atmaz benim için sezeryan bir trajedi oldu yani o ilk yürüyüşteki ağrıları asla unutabileceğimi sanmıyorum normalde çektiğim sancıları unuttum şimdi 4 günlük olduk bile Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin🌼