uykusuzbirben AslanBebeginAnnesi YouTube da elçin demirel diye bı pilates eğitmeni var hamilelik egzersizleri pilatesleri yaptırıyo kadının videolarına baktıkça bı heves gelio o an 😄 izlemeni tavsiye ederim
AslanBebeginAnnesi uykusuzbirben Biliyorum canım ilk zamanlar yapıyordum ama sonra bir üşengeçlik geldi iki aydır yapmıyorum vallahi🙊😨😔
AslanBebeginAnnesi Minigim38 bence gayet yeterli almışsın aşkım🫶🏻 ben emzirme sütyeni aldım emzirme atleti almadım nedense atlet güven vermedi çok bana
Minigim38 AslanBebeginAnnesi kendi bedenimizi mi almamız lazim yoksa emzirirken büyüyor 1 beden büyük mu sence
minigimherseyim AslanBebeginAnnesi ben 27+4 üm 4 kilo aldım agırlasmadım ama yürüyüşüm yavasladı dısarı cıkınca cabuk yoruluyorum daha zorlanmıyorum sanırım az kilo aldıgım için.
Vicibici AslanBebeginAnnesi Aaa haftamız aynı ☺️ Göbüşüm pek büyümedi o yüzden rahatım şu anlık, toplam 8-9kg aldım bu kilolar nereye gidiyor anlamıyorum 🙄 tek zorlayan şey biraz iş yapayım kasıklarım çok ağrıyor ve bebiş aşağı baskı yapiyor onun dışında pek bir şikayetim yok çok şükür🥲
AslanBebeginAnnesi Vicibici evettt ben de iş yapınca karınımın alt kısmında sertleşme oluyor sanki🙉😢 8-9 yine iyiymiş aşkım ya ben kocaman bir balina oldum🥴😂
Vicibici AslanBebeginAnnesi 8-9 kg aldım diye depresyona giriyorum çoğu az almış sanki ama neyse doğumdan sonra veririz artık ne yapalım😂
Turkolog12 AslanBebeginAnnesi valla ben hiç kilo almadım ona rağmen şuan 26. Haftadayim bende çok zorlanıyorum dönerken kalkarken egilemiyorum bebek sıkışınca beni de çok rahatsız ediyor valla yardımcımız olsun 🤲😅
AslanBebeginAnnesi Turkolog12 Artık o kadar hızlı büyüyorlar ki kuzum Allah’tan son ayımız Ekim Kasım gibi olacak da sıcaklara denk gelmicez🤭😍
Cagla-polat1 Merhaba kızlar bende 28+4 ilk gebeliğim vajinalımde çok fazla agrı hissediyorum doktora gittim bise yok diyor sizde de oluyor mu ? Bide bu haftaya geldik o kadar çok oynamıyor benim kız normal mı
AslanBebeginAnnesi Cagla-polat1 Canım bende öyle bir ağrı olmadı en iyisini doktorun bilir bence doktoruna güven diğer konuda da evet benim bebeğim de bir gün çok hareketli bir gün çok tembel günü gününe uymuyor🤷🏻♀️😇
minigimherseyim Cagla-polat1 benimki de aksine cok oynuyor bebekten bebege farklılık var demekki. Bazen canım acıyo kastırıp kalıyo sizin kız sakin demekki ne güzel 🥰😁 ben korkuyorum dogunca yürüyerek cıkcak diye 😂
Snemgokbil AslanBebeginAnnesi bende 28+4m 6.5 kilo aldım ama bebiş normal 1 kiloydu geçen hafta biraz düşük sanırım kilosu ins alır ilerde