Ozlemcck Merhaba hanımlar ,ikiz bekleyen annelere seslenmek istiyorum kaç haftalık doğum yaptınız ve normalmi sezaryen mi
baby3_ Ozlemcck 36 da doğurdum 2450-2150 canım ama son 2 hafta hiç kilo almadılar su da azaldı o yüzden sezeryana girdim. tam hatırlamıyorum 32 yi
Dilara_97 Ozlemcck 32+3 te kızım 1784 oğlum 1826 ydı şuan 33+4 olsuk kaç kilo oldular bilemiyorum doğum konusuna gelince normal doğum olsun istiyorum ama bebeklerim hala dönmedi makatla geliyolar dönerlerse normal doğumu denemek istiyorum
gmzzmg Benim bebişler 1hafta geriden geliyorlar zayıflar maalesef 32de 1700lerdi şuan ne kadar bilmiyorum
Ozlemcck Dilara_97 Bende bir kız bir erkek bekliyorum Rabbim sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin ❤️
baby3_ Ozlemcck 37 öncesi prematüre sayılıyor. Prematüre yada kiloya değil bebeklerin ciğerlerine genel duruma göre karar veriliyor küvez olayı da. Çok şükür biz ciğer geliştiriciyi bir gün önceden vurulduk kilo da iyiydi kalmadık. Sadece benim doğumda kanamam oldu 4 ünite kan takıldı bi o yordu beni
Dilara_97 Ozlemcck Amin İnşAllah Rabbim sağ salim küvezde kalmadan kucaklarımız dolu eve dönmeyi nasip etsin İnşAllah🤲🥰
Ozlemcck baby3_ çok geçmiş olsun canım Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın dualarını bekliyorum sağlıkla doğum yapayım ❤️
Cakmaafrodit Hafta da kızım 2.100 erkekte ise 2.300 şuan 35. Haftadayım bundan sonra ağrın olursa gel alalım dedi 🌼