minnakannesi08 Nsdpg hadi gözün aydın canım artık tekmelere hazır ol🥰 bende ilk gebeliğimde o haftalarda hissettim 🤰🏻
Nsdpg Ay oturup ağlıcam şimdi 🥹 hissetmiyorum diye yedim bitirdim kendimi bugün böyle bişi olunca dedim kesin ishal olucam 🫣
Mucizemiz-Uraz Nsdpg kıyamam ya 🥰 bende ilk öyle hissettim bi tuhaf olmuştu içim 🫠 artık ara ara hissedersiniz 🧿
minnakannesi08 Nsdpg amin canım ben bu sefer fazla korkuyorum mart ayında kürtaj oldum onun korkusu var bende ilk kalp atışını duyana kadar içim rahat etmicek
Nsdpg minnakannesi08 ah çok zor yaşayan bilir çok iyi anlıyorum seni …. Kötü şeyler bi bakmışsın yerini çok güzel şeylere alıyor sağlıcakla al inşAllah kucağına rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🌸
minnakannesi08 Nsdpg amin canım çok şükür bir tane kızım var rabbim yeniden nasip etti şükürler olsun isteyen herkeze nasip etsin evlat çok zor bir imtihan rabbim aratmadan versin herkeze
Seyma0323 Nsdpg evet canim aynen öyle oluyor🙏 artık bizim gibi “neden artık hareket etmiyor” stresse hoşgeldiniz🤣🤣
Gmzbiri Nsdpg bebiştir annesi👶🏻 çok düzenli olmayacak başlarda korkmayın sonra dövüşçü gibi oluyolar 🙈
Azra41 Nsdpg bende de o haftalarda bı kayma oluyordu ama anlamıyordum 🥺 annemde hissetmen lazım dedi yok diyorum sen salaksın anlamazsin dedigi an bebeğim karnımın içinde dönmüştü 🥺 şuan 25+1 iz kuduruk kızım durmuyor 😍🥰