Rosea hamileyken covid olan arkadaşlarım belirtileriniz neydi ? 2 gündür soğuk algınlığıdır diye kaale almadım ama bugün soğuk soğuk terliyorum burnum ve kulağım tıkalı başıma ağrı yapıyor :(
minismom Rosea benim bogaz yanmasıyla basladı ertesi gun titreme usume bi sure sonra ates basması yine usume halsizlik flan kulak burun tıkanıklıgı bendede oldu bende usutme sandım acile gittim serum taktılar suruntu aldılar ertesi gun pozitif cıktı bi an once acile git bence
minikmelek1311 Rosea doktorunla konuş ve kan sulandırıcı kullan çok önemli. Baş ağrısı belirtisi ile gittim pozitif çıktı sonra öksürük nefes darlığı burun tıkanıklığı her yerim ağırdı. Ve kan pıhtılaşma çok yüksek çıktı hem hap hem iğne kan sulandırıcı kullandım. Çok zordu benim. Umarım çok hafif atlatırsiniz.
Rosea minismom benide baş ağrısı şüpheye düşürdü aşırı derecede ağrıyor başım gözlerime vuruyor resmen iş çıkışı gideceğim direk maskeyle dolaşcam işte de
minismom Rosea bende wucut agrısı wardı etlerimi kemiklerimi kesiolar gibi agrıodu insallah normal bi griptir sizinki 2 3 gun cok zor gecmisti yerimden kalkcak halim yoktu eger koronaysan kadın dogum doktoruna mutlaka ulas durumu bildir kan sulandırıcı baslatıolar
Rosea minismom kan sulandırıcı hap ve iğne şuanda kullanıyorum kemiklerimde ağrı yok ama gün geçtikçe daha kötü oluyor gibiyim
minismom Rosea insallah korona degildir oyleysede degilsede acılı sarımsaklı bol limonlu tawuk corbası ic bol bol su ic meyweyi bol ye balla limonu ılık suyla karıstır ic canın istemese bile zorla biseyler yemeye calıs direncin dusmesin yoksa zor toparlanırsın cok gecmis olsun canım
Rosea minikmelek1311 teşekkür ederim geçen yıl boş gebelik geçirdim o yüzden bu hamileliğimde kan sulandırıcı iğne ve hap başlattılar ekstra bir şey gerek olmaz inşallah bakalım akşam gidicem saat geçtikce daha kötü oluoyrum