Melike Nadiye06 Evet kesin buluşuyoruz. 🥰 Forumda sosyal medya yasak biliyorsunuz ki 🤭 Burdan sürekli haberleşiriz :)
Aag06 Deletedmom_15 kecioren etlik gelecek sayisi artarsa eger fatih koprusu altindan toplayabilirim Guzergahimi natavegadan cukurambara yaparim aydinlikevler,siteler,fatih koprusu ankamall,gazi yol ustu alabilirim yol kenarinda bekleyen olirsa haberiniz olsun tgcetprk Nadiye06 Mustafam2022 nilmur0 tosbikveannesii Melike
GoktugAlp Melike aa merhaba nasıl oluyor neler yapılıyor ki müzikli eğlencemi yoksa eğitim öğretim üzerine mi
Aag06 GoktugAlp merhaba 😂😂😂😂😂😂 kiz yok eglence egitim falan degil Disarda arkadasinla cafede nasil bulusuyorsan oylr Sohbet muhabbet tanisma
Baharoz Bende Kecioren esertepedeyim ams kovitten kotkuyorum kimseyke gorusemiyorum. Iyi eglenceler kizlar🤗😚😚
Gurbet06 Ayy kızlar cok gelmek isterdim ama tatildeyimm 🙃 bende keciören ataparkta oturuyorum insallah daha sonra yine bir bulusma ayarlarsak gelirim 🙏 istanbuldakiler bulusunca cok istemistim ankarada da bulusma olsun bu seferde denk gelmedi 🥴
nilmur0 Aag06 ben etlikte olacağım aslında süper olur ama karar veremiyorum çalıştığım için bana da değişiklik olur kimsem yok sıkıldım iyice