Melike Merhabalar hanımlar 😌 24 Ağustos, saat 14:00‘da Çukurambar mah. S Lounge cafe ‘de Happymom anneleri buluşuyoruz. Ankaradaki annelerimizi bekliyoruz 😍 Konum: https://g.co/kgs/uwxV89
Aag06 Serife5706 orandan gidicem cevizlidere dikmen balgat yol ustum bu civarlardan gidecek olanlari yol ustu alabilirim haberiniz olsun Melike
hepoyleolurzaten Aag06 Dediğin gibi kimse gelmeyecek galiba ahahahahah ulan Ankara senden umutluydum bee 😑😂
hepoyleolurzaten Zuzuu86 İstanbul’da Kadıköy de yapılmıştı sanırım 🙋🏻♀️ Tekrar yapılır ama İstanbul fazla büyük bir yer, semt semt gitmek gerekiyor galiba 😂
Zuzuu86 hepoyleolurzaten 😂 bu uygulamayi gec indirdim Ben kacirmisim tüh 🥰 bi daha kine inşallah Kağıthane’de oturuyorum ben
denizdalgasi1 hepoyleolurzaten ne zaman yapıldı kadıköydee 😞 ben caddebostandayım neresinde yapılmıştı
Aag06 hepoyleolurzaten sana diyom mekanda okey var okey oynariz bi kisi daha gelirse olmadi arinla alime ortak olur oynar😂😂😂😂
hepoyleolurzaten Melike @Aag06 Biz 3ümüz birde bebisler gideceğiz bu gidişle 😂 Gelen olmazsa derim utansınlar taaaa Kazan’dan çıkıp geleceksin sen birde 😑
cns__ tgcetprk seninle aynı durumdayım ben de, başlığı görünce aşırı sevindim ama Çarşamba günü olması beni üzdü çünkü çalışıyorum 🥺
Ba_momss Aag06 ahhh yarın misafirim geliyy cocuugum yaşına giriyo bebe görmeye geliyorlar yarın eşimin gereksiz tarafı 3 gündür çıldırıyorum 🤦