ZMM8888 Merhaba söyleki ben 2 kizimdada ayni sorunu yasadim yani 12. Haftadan inan 39sa dogum yaptim o zamana kadar hangi hastaneye gitsem erkek dediler
Bir tek 2li ve detayli ultrasonsa net sekilde kiz dediler rahmi yumurtaliklara kadar gösterdiler
Sebebini bi profesör şu sekilde acikladi: Yapisi erkege benziyor evet cikinti bariz sekilde var ama asla pipi diyemeyiz bazi kiz bebeklerin özel bölgesi etli büyük olur dolayisi ile bu siskinlik usg de çıkıntı olarak gözükür sirf bakmak icin bakan her doktorda buna erkek der demisti. Nitekim kiz dogdu zaten.
Şuanki gebeligimdede 12 den 21e kadar erkege benziyor emin olmamakla beraber diyende oldu kesin erkek diyen doktorlarda oldu. Yine detaylida baska bi doktor hemen hemen ayni aciklamayi yapti rahmi ve yumurtaliklara kadar net sekilde gosterip sis bi vajina var cikintiya benziyor hatta bu kizimin vucut yapısıda epey erkege benziyor dedi.
Inan 31 haftalik gebeyim 30. Haftada sancidan dolayi gittigim bir sehir hastanesinde oglun gayet annesi diyimce yok hocam kiz bekliyoruz biliyorum erkege benziyoe dedim aa nasil olur dedi bir daha jel döküp bakti ve evet dikkatli bakinca kesinlikle kiz oldugu belli ama ilk bakista o cikinti pipi gibi duruyor inan bakmak icin bakinca boyle görüyoruz bizde dedi.
Yani umarım anlatabilmişimdir detaylida net sekilde size rahmi yumurtaliklari gösterdiyse doktor endise etmeyin derim
Haa ancak gormedi ve size net sekilde hala emin degilim diyorsa baska bir uzman doktor tarafından doppler istemenizi rica edin.
Şuan usg elimde olsada atsam evde degilim ne yaizkki gorseniz bacak arasi bariz bomboş ama asiri sis bi bacak arasi var ilk bakista erkek dersiniz ancak detayli bakinca kiz oldugu anlasiliyor