Deletedmom_85 Momy_eyyuptalha çooook teşekkür ederim canım benim. İyi ki varsınız umut oluyorsunuz inan ki. İlk öğrendiğim de moralim bozuldu gardım düştü ama zamanla alışıyor herhalde insan. 🙁 Kurban olduğum rabbim istemezse bir yaprak oynamaz dalından. Teslimiyet ve sabır önemli sanırım bu durumda. Senin ki yüksek düzeyde mi canım benim ki hafif çıktı seninkini merak ettim. Bu arada sende yavruna sağ salim kavuş inşallah ❤️
Momy_eyyuptalha Deletedmom_85 benim yüksek düzeyde hamile olduğumu öğrenir öğrenmez 6 veya 7 haftalık kaybediyordum birçok doktor fayda etmez vs biraz zor dediler umutsuz konuştular Allah’a şükür ki farklı doktor herşeyin çaresi var dedi derdi veren rabbim dermanida veriyor çok şükürler olsun şuan ne kadar erken doğum riskim olsada sürekli uzanarak dinlenerek geçiriyorum günümü Allah razı olsun kuzum rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah 🙏🏻❤️🤗umutsuz olma aynı derdi paylaşıyoruz
2prensesannesiiii Deletedmom_85 aynen düşük olmaması için çözümü vardır bende rahim filmi için gün alacağım haftaya bakalım hayırlısı olsun artık 🙏🏻 İnşallah sağlıklı gebelik elde eder sağlıcakla alırız kucağımıza🙏🏻💫 geçmiş olsun canım
Deletedmom_85 masall123 hmm neyse ki daha üzücü sonuçlara kadar gitmemiş durum. Yolun başında olmuş ne olmuşsa. İyi olmamış elbet ama biz bilmiyoruz işte hayrı şerri. Artık şifa olur da bazı şeyler bizde anne oluruz inşallah canım 💝
Deletedmom_85 Momy_eyyuptalha gönlüme su serpildi sayende senin için bol bol dua edeceğim canım. Evladına sağ salim kavuş diye 🥹🌹
sirine0429 Deletedmom_85 Doktora gitmedi sanırım ondan sonra. Tedavi olsa kalır ama o şekilde bile kalmıştı. Çok yakın bir arkadaşım değil o yüzden çok detaylı bilmiyorum ama bu süreçlerini biliyorum paylaşmak istedim seninlede. En kısa sürede sağlıkla gebe kalırız inşallah hepimiz.🙏🏻
Deletedmom_85 sirine0429 amin inşallah canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için 💐 sen çektirdin mi peki hsg ?
sirine0429 Deletedmom_85 25 Ağustos adet tarihim bittikten sonra çektireceğim, randevu falan aldım da bakalım neler çıkacak bende de 🥹
Deletedmom_85 Marsmelow ay şimdi de tam tanı koyulmadı mı acaba diyorum kendi kendime. Hsg ile belli olmaz net olarak diyor doktor. Ay ben takacak bir şey illa buluyorum kuzum ya. Allah razı olsun ama yine de içim rahat etti biraz da olsa 💐
Marsmelow Deletedmom_85 Sonucunu alıp kadın doğum doktoruna görün ve için rahatlasın canım. Sonuçta elindedir görüntüler hangi doktor görürse yorumlayabilir. Bu süreçte vesvese çok oluyor. Bizim başka sorunlarımız olduğu için buna hiç takılmadım mesela. Normalde çok pimpirikliyim. Doktorum da profesördü gayet açık konuştu. Normalde söylemem bile bu durumu ama sen ilgilisin diye anlattım dedi.
aybarsaybuke Deletedmom_85 ilk 3 ay zaten senin yediklerin bile geçmiyor bebişe vitaminlerini kullanıyor
Deletedmom_85 aybarsaybuke ama ilaç kana geçiyor ya kuzum. Bebişi etkilemez mi ay bilemedim çok vesvese yaptım
Deletedmom_85 Marsmelow aa eşim pazartesi günü doktora gidecek benim için de iki dk sorsun napalım diye. Ay içim rahatladı şimdi bak en azından yumurtlama zamanım daha kaçmamış oluyor ona göre değerlendiririz,💐 evet ya çok vesvese yaptım neden böyle oldu ki :(
Hatice2323 Deletedmom_85 benimde kalp şeklinde 5 yaşında bi kızım şuanda da 35+2 haftalık gebeyim hiç düşük riskim felan da olmadı canını sıkma dünyaya gelmesine Rabbım ol dediyse geliyorlar sen stres yaparsan herseyde başına gelir bunu unutma
Deletedmom_85 Hatice2323 maşallah Allah bağışlasın canım. Evet neyden korkarsan başına gelir derler bakalım güzel düşünelim Güzel olsun ❤️
aybarsaybuke Deletedmom_85 bu kadar dusunmeyin zaten kalp atısından önce bebişi öğrenirsiniz ve bırakırsınız ilacı
erdbusra12 Busrasakarya merhaba öncelikle başınız sağ olsun 🙏🏻 Bebeğinizi kaybettikten sonra rahim filmini siz mi istediniz yoksa doktorunuz mu istedi?
Busrasakarya erdbusra12 1 yıl boyunca tekrar gebelik olmadı ve bu süreçte çatlatma tedavisi oldum tedaviye rağmen olmayınca dokturum önerdi. Ama uzun zamandır olmayınca sizde isteyebilirsiniz.