Ilk_bebegmm99 Kaç gündür anneme gitmek istiyorum minibüse binince 15 dakika mesafede ama ya yolda bişey olursa diye korkuyorum 37 haftalık hamileyim doğumla ilgili belirtim yok sizce ne yapayım
Merve201119 Ilk_bebegmm99 36 haftaya kadar yaptım hep 36 da doğum yaptım yani doğum yapana kadar gittim geldim heryere hemde elimde çocukla☺️
gamzosgamzos Ilk_bebegmm99 doğuma metroyla gittim 😂😂😂 tabi muayeneye gittim doguma alindım planlı dogum degildi 😊
Ilk_bebegmm99 Kleopatra- annem geldi birşeyler almam lazım Burdada bulamıyorum annemlerin orda herşey var hem onlarında hallederim diye
Kleopatra- Ilk_bebegmm99 O zaman yavaş yavaş gidebilirsiniz bence stres olmayarak. Çünkü mantıken 40. Haftasında bile dışarı çıkıp gezen var. Bir sorun olacağını sanmıyorum ben.
Ilk_bebegmm99 Eşim götürmüyor çalıştığı için pazar günü de onunla gidince rahat edemiyorum hemen kalkalım diyor gider gitmez
gamzosgamzos Ilk_bebegmm99 evet canım duzenli kasılmalarim cikti ve 2 cm acilmam varmis birde bir onceki dogumumdaki sezaryen dikislerim incelmisti doktorum acil dogum kararı aldı 😊