Ya3 31+2 haftalık vajinamda , kasık bölgem de aşırı ağrı baskı hissediyorum benim gibi olan var mı yürüyünce daha çok acıyor 😣
Kleopatra- Ya3 Bebek baskı yapıyor olabilir. Benim de idrar torbama tekme atıyor sanki durmadan sızlıyor lavabo hissiyatı duyuyorum. Uzanın bol bol az kaldı geçecek bu günlerimiz Allah’ın izniyle 💐
yagmurrrra Ya3 benimde öyle 30+6 özellikle çok ayakta kalıp yorulduğumda oluyor ayaklarımı havaya kaldırıp uzanınca geçiyor
mommysbrids Kleopatra- ayniyiz, makat gelis bebek dolayisi ile ayaklarini surekli idrar torbama vuruyor 10 dk bie lavabo ihtiyaçi duyuyorum bazen sizliyor elimi hep oraya koyuyorum sanki dusecekmi gibi hissediyorum
Kleopatra- mommysbrids Evet öyle bir his. Neyseki benim ki sürekli yapmıyor ama arada yapıyor tutuyorum bende istemsiz. Dönüyor demekki benim ki bazen oraya denk geliyor.
Ya3 yagmurrrra yorulmadan da olmuyor ki evleri kim toparlayacak çamaşır bulaşık yemek 🥴 kalkamıyorum bugün dinlenicem
yagmurrrra Ya3 valla aynen öyle bütün gün fıldır fıldır iş yapıyorum ama mesela süpürüyorum 20dk falan uzanıp ayağımı kaldırıyorum dinlenerek yapıyorum😂 bide çamaşırda hep ıslaklık oluyor bunu yaşıyormusunuz? Akıntı gibi değil su gibi ıslak oluyor normalmi acaba
Ya3 yagmurrrra ay suyun falan gelmesin dikkat et dün bir video izledim su gelmesi az az da oluyormuş çok yorma yine kendini
yagmurrrra Ya3 en son doktora kontrol gittiğimdede öyleydi ama doktor herşey iyi diyince endişelenmedim🤔