Brandy Gunaydinn hamile kalmadan once gynapol kullanıyordum doktorum devam edebilirsin icinde var demisti ,suan bitmek uzere tekrar aynisini almama gerek yok duymadim 350₺ gibi fiyata almistim oldukca maliyetli , siz neler kullaniyorsunuz?
Mabel Brandy henüz bebek sahibi değilim ilerisi için doktorumla konuşmuştuk “seni anan folik asitle mi doğrudu” öyle bir şey kullanmayacaksın dedi. sadece bir d vitani var multivitamin aynı zamanda onu önermişti. bu arada Türkiye nin sayılı hekimlerindendir kendisi. kolay kolay ulaşılamaz ona. ben de ila. kullanmayı sevmem, yararlarını biliyor ama yan etkisini bilmiyorsunuz çünkü.
Eda06 Brandy canım ben regenesis kullanıyorum içinde folik asitten hariç gerekli bütün takviyeler var. Doktorum kullanmamı istedi. İstersen içeriğine internetten bak. 🌺🌺
Mnk16 Gebyfoll kullandım içimde vitamin de vardı piyasadaki en zengin içerikli folik asit küçücük bişey ve bana hiç yan etki yapmadı çok memnundum
tecrubesizanneadayi12 Brandy Q-folin iki doktor bir eczacıya danıştım bunu önerdi en son 200 tl ye almıştım