Morkelebek26 Kızlar 20+2yim ve bazen vücudum çok huzursuz oluyor var mı benim gibi olan ne yapabilirim nereye yatsam vücudum kabul etmiyor sağlı yatıyorum sollu yatyorum düz yapıyorum yok sabaha kadar 10 kere uyandım en az 🤦 normlde sdyensiz asla duramam onu bile çıkardım acaba o mu rahatsız ediyor diye yaşayan varsa nolur söylesin siz nasıl baş ediyorsunuz uyuma bile düzgün uyuyamıyorum 😔
Sehrbnon122 Morkelebek26 ayy dün aksam böyle anlattığın gibiydim resmen napsam olmuyordu eşim kalktı masaj yaptı duş aldım saçımı taramaya bile mecalim yoktu eşim yaptı yatakta yatamıyorum yer yatağı yaptı falan sağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor sürekli bi huzursuzluk ve sürekli kalkıp oturuyorum yatakta eşim de uyuyamadı ben öyle olunca zaten dediğin gibi gece 2 3 defa uyandım sabah karşı uyudum 2 saat uyudum tekrar uyandım eşimi işe yolladım simdi de hala uykum yok geceden beri 3 4 saat ya uyudum ya uyumadım valla 24 haftalık ikiz gebeyim tekmeleri de gece boyu zaten geliyordu ama hep bi huzursuzluk vardı üstümde dua okudum yasin suresi açtım yine olmadı :( bende anlamadım ilk defa böyle oldum
Ahsenmom Morkelebek26 34+4 yaklaşık 2 haftadır aynı şekildeyim. Ne tarafa yatsam rahat edemiyorum gece uykusu haram oldu resmen sıcaklar bir yandan hafiften ağrılar bir yandan 🤷 sizinki biraz erken başlamış ama, duş alıp uyumayı denediniz mi vücut rahatlayınca belki daha kolay olur uykuya dalış
Rumika Morkelebek26 ben de öyleyim yumuşak yatağımda yatamıyorum sert kanepede daha rahatım. Bide bacak arama yastikla daha iyi hissettim. Aynı haftalardayız 😊
Morkelebek26 Sehrbnon122 ayyy aynı beni anlattın olmadı kalkıp oturuyorum neden böyle oluyor bende anlamadım ya çıldırıcam uyku muyku kalmadı yani bi vücudum huzursuz neden olurki acaba bebişler büyüdüğü içinmiki bende 20 haftalığım ama benm kızda çok hareketli her uyandığım da tepikledi yaşayan tecrübeli biri yazsada bizide yönlendirse bide afedersin kusmamda geri geldi dün mahfoldum en az 10 kere kusmuşumdur 2 saatte 1 saatte 1 gece geçti bu sefer vücuttan uyuyamadım 😢
Havva-nur-68 Bacağının arasına yastık köy birde bir yasiğı kaburgalarina bastırarak sarıl ben öyle yaptım yastıklarla yatıp kalktım son 4 gün hala öyle rahatlatıyor
Morkelebek26 Havva-nur-68 ah canım benm ben zaten en başından yastıkla yatyrm ama yok o bile fayda etmedi 😔 en son kendi yastığımı alıp sarıldım yok yani🤦
Morkelebek26 Ahsenmom yok bende ağrı yok vücudum bir tuhaf. Zaten sürekli değilde arada oluyor sürekli olsa ay insan çok zorlanır ya valla en son oturup ağlıcaktm morelim çok bozuldu 😁 hayır duş almayı denemedim onuda bir deniyim belki iyi gelir 🤦
Sehrbnon122 Morkelebek26 yaa gecmiş olsun canım benim mide yanmam cok var mide bulantısı geçti cok şükür ama bu reflü berbat bisey
Kbrakrs 33 haftalığım ben de böyleyim bu gece hiç uyuyamadım yastık falan hak getire, yer değiştirdim ayaklarım çok fena sıcak bi yandan WC ihtiyacı bi yandan deli oldum deli. Şu an da uykum var ama yok uyuyamıyorum
Morkelebek26 Kbrakrs ya işin tuhafı evet evim çok sıcak ama pervane çalışıyor oda odanın sıcaklığını kırıyor ben arada üşüyorum arada yanıyorum ama bu yanma içerden oluyor bugün vücudum soğuktu biraz üşüdüm gibi ama eşim bana dokununca yanıyorsun diyor 😁😁 valla çözemedim acaba o hallerim mi yapıyor böyle hiç birşey anlamadım ben nasıl kurtulcaz bu durumdan sıcaktan dicem pervanede çalışıyor sürekli 🤷
Ahsenmom Morkelebek26 korkutmak istemem ama hafta ilerleyince biraz daha sıkıntılı oluyor 😂 tabii, bin şükür sonucu güzel şeylere çıkacak 🤲
Kbrakrs Morkelebek26 ben de karadenizdeyim aman aman bi sıcak yok açıkçası ama yok o yana dön bu yana dön , galiba doğum sonrası uykusuz gecelere hazırlıyor Rabbim bizi 😂
Morkelebek26 Ahsenmom ah valla herşey miniklerimiz için zaten 😁 valla demiyeydin iyiydi ya 😁😁😁 zaten şuan arada oluyor yoğun değil yoğun olsa insan kafayı yer ama ilerleyen haftalarda nolur bilemedim RABBİM yardımcımız olsun 🤦
Morkelebek26 Sehrbnon122 evet zaten kusmaktan boğaz yanmamda geçmiyor çayır çayır yandım dün sürekli su içtim boğazım yumuşasın diye 🤦
Morkelebek26 Rumika ahh ahh napıcaz böyle ben anlamadım ki kusmamda şiddetlendi dün bi yandan mide bulantısı kusma bir yandan vücut huzursuzluğu 🤦😁 tükendim beğğğ
Morkelebek26 Kbrakrs ahh be kuzum be sen bitirmişsin ne kalmışş ben napam daha 20+2yim ya zamanda geçmiyor millet hamilelik çok hızlı geçiyor 5 aydan sonra ama bana geçmiyor hele kusmalı günlerde sanki 1 gün değil 1 sene 🤦😁